MINDFUL MORNING YOGA
LÖRDAGAR 10:00-11:00

Mindful morning Yoga, utvalda lördagar kl 10:00-11:00 med Gloriana och Emma


Hur vore det att starta din helg med en stunds Mindful Yoga för att komma i kontakt med din livskraft och ditt inre ljus?

Välkommen till denna mjukt flödande klass där vi skapar värme och mjukhet till våra kroppar. Genom olika yogasekvenser hjälper vi kroppen att frigöra spänningar och släppa blockeringar. Med hjälp av yoga och djupandning stärker och väcker vi vår inre livskraft, så att du får mer energi att kunna njuta av din helg på bästa sätt.

För vem?
Denna klass passar alla, såväl erfarna yogis som personer som precis har börjat utforska yogans fantastiska värld.

Kom som du är!

Create a mindful morning to inspire a mindful day.

Gloriana Åsasdotter
Emma Fager Malmström

TID
Lördagar 10:00-11:00, den 6/2, 13/2, 20/2, 27/2, 6/3, 20/3, 27/3, 3/4, 10/4, 1/5, 8/5, 15/2 & 22/5 med Gloriana Åsasdotter och Emma Fager Malmström
Kursen går både på plats i studion och livesänds online

PRIS
Kurs 13 veckor, 2 665 kr
Meddela vid anmälan om du vill gå i studion eller online

BOKA 
Anmäl dig till kursen i STUDION, start 6 feb, här >>
Anmäl dig till kursen i ONLINE, start 6 feb, här >>

DROP IN-PRIS
185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett kort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Vi har minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Vi har yogamattor på plats att låna, eller så kan du välja att ta med en egen. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller vara med på kursen online.
Du som har bokat en kurs eller klass på plats i studion kan på egen hand boka om dig till online via din bokningsprofil fram till fyra timmar före klassen startar.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så hålls den online.
Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM KURSLEDARNA
Gloriana Åsasdotter är yogalärare med många års erfarenhet av yoga och meditation. Hon är utbildad Reiki terapeut i Usui Holy Fire l & ll. Hon har stor passion för att förmedla yoga och rörelseglädje som ett verktyg för självläkning. Gloriana är danslärare från början och håller klasser för både vuxna och barn. Hon är även sångerska och interagerar dagligen mantrasång i sin vardag.
Genom en allvarlig olycka som Gloriana var med om för några år sedan så fördjupade hon sin egen praktik. Trots bristande hopp från läkarna så lyckades hon läka sin kropp med hjälp av yogan, meditationen, frigörande dans och mantrasång. Hon har efter det deltagit på flera mindfulness- och Vipassana kurser.
Hennes vision är att förmedla denna kunskap och erfarenhet till andra, och att ge space för dig att läka hela dig.
Glorianas klasser kännetecknas av en varm expansiv energi där alla känslor får plats och transformation får att äga rum.

Emma Fager Malmström är yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Emmas klasser präglas av inkännande mjukhet, grundande rörelser, mjuka flöden och stilla positioner – för att du ska få möjlighet att rota dig, hitta in i kroppen och komma närmare dig själv och din inre kärna, att vara den du är. Drivkraften är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften som finns inuti. Emma är yogalärare sedan 2016, utbildad i Yoga för högkänsliga, tonårsyoga, yinyoga och poweryoga.