MINDFUL FLOW - LUNCHYOGA
ONSDAGAR 12:00-13:00

Mindful Flow - lunchyoga
Kursen går både online och på plats i studion, välkommen att vara med på det sätt som passar bäst för dig. Mitt på dagen, mitt i veckan bjuder vi in mjuka flöden och medvetna rörelser till våra kroppar. En stund av stärkande rörelser och positioner med fokus på inre styrka. Ge dig själv en stund mitt på dagen då du kan lyssna till vad din kropp behöver!


Vad innehåller en klass?
• Mjukt inkännande yogaflöden och stilla asanas (positioner)
• Guidad avslappning

För vem?
Den här klassen passar både för dig som van yogi och dig som är ny på yoga. Det krävs inga förberedelser - du kan komma precis som du är!


Sophie Espe
har undervisat i yoga sedan 2016, specialiserad inom flow, hatha, restorative yoga & mindfulness. Gemensamt för Sophies undervisning är hennes intresse och kunskap om samspelet mellan kropp, sinne och psyke, vilket är förankrat i Sophies personliga healingresa.

“Jag har växt upp med psykisk ohälsa på nära håll. Yogaen har varit mit ankare genom åren och ett verktyg för självläkning”.
Sophie har ett holistisk synsätt på livet. Hennes drivkraft är att förmedla yoga som helande verktyg, och bidra till en mera varmhjärtad kontakt, då vi vågar utforska livet och vara sårbara. Sophie har även en Master i Kommunikation och driver för närvarande en yogastudio i Köpenhamn. 

Sophie Espe

Praktisk information

TID
Onsdagar 12:00-13:00, hösten 2022 med Sophie Espe
Kursen går både på plats i studion och livesänds online

KURSPRIS
Kurs 8 veckor, 1 640 kr

ANMÄLAN 
Anmäl dig till kursen i STUDION med start 1/9 2022 här >>
Anmäl dig till kursen i ONLINE med start 1/9 2022 här >>
Anmäl dig till kursen i STUDION med start 27/10 2022 här >>
Anmäl dig till kursen i ONLINE med start 27/10 2022 här >>

DROP IN-PRIS
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet här. Kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Läs om våra riktlinjer gällande Corona här >>