LYXYOGA - RE-TREAT YOURSELF
SÖNDAGAR 16:30-18:00 HÖSTEN 2020

LYXYOGA – Retreat varje vecka

Kursen går just nu både online och på plats i studion, välkommen att vara med på det sätt som passar bäst för dig.

Tänk om det är dags att du väljer för DIG nu?
Och vilket enormt bidrag kan du vara till den här världen när du gör det?

Längtar du efter att känna dig riktigt omhändertagen?
Tänk om du kan TA EMOT mer lyx i ditt liv?

Välkommen till en av våra mest populära klasser! En stund för dig själv att bara få ta emot utan att prestera. Det här är klassen för dig som längtar efter lugn, avslappning, vänlighet, energipåfyllning och att få känna dig riktigt omhändertagen. Med rullande och mjuka rörelser, lugn, skön yinyoga, svävande lugn musik och mantran får du ge omsorg till din kropp och hela din varelse. Sommaren 2020 ger våra lärare Lyxyogaklasser där de delar med sig av sina egna favoriter bland yogapositioner och sekvenser, meditationer och mantran.

Mys och omhändertagande
Här får du bädda ner dig med bolsters och mjuka härliga filtar samtidigt som du får lyssna till helande toner från tibetanska singing bowls, shanti klangspel och ljuv mantrasång.

Yogamassage och ljudbad
Under Lyxyogan bjuds det vissa gånger på yogamassage och medveten beröring (i Coronatider masserar vi oss själva) som kan stödja dig till avslappning och djup vila. Andra gånger bjuds det på ljudbad med helande vibrationer från klangskålar, shantispel och mantrasång.

FÖRKUNSKAPER
För dig som längtar efter avslappning, lugn, vänlighet och energipåfyllning. Du behöver inga förkunskaper för att delta.

TID
Söndagar 16:30-18:00, 8 tillfällen, kursstart 1 nov 2020
Kursen går både på plats i studion och livesänds online

KURSPRIS
8 tillfällen, 1 640 kr

ANMÄLAN
Anmäl dig till hela kursen här >>

DROP IN
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet. Kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystemsom du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal till 12 personer ( i vanliga fall har vi maxantal 22), för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
För att minska risken för virusspridning ber vi dig just nu att ta med egen yogamatta och filt till studion. Om du inte har egen yogamatta, ta gärna med filt som du kan lägga över en matta du lånar på plats. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid kursen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online. Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM LÄRARNA
Teres Arvidsson är en inspirerande, kunnig och entusiasmerande yogalärare, hälsocoach och nätverkare.  Hon har utövat yoga och intresserat sig för den ayurvediska läran sedan slutet av 90-talet och har alltid trott på att människan har en självläkande kraft, så länge vi lär oss att lyssna in till kroppen och ge den det den behöver.
Teres har dansat sedan hon var 8 år och har valt att hålla dansen som en njutning. Hennes senaste passion är dansformen Gaga, som får dig att bli medveten och komma i kontakt med ditt yttre och inre samtidigt som du leker med dina sinnen och din fantasi. Teres yogaklasser genomsyras av hennes genuina värme och hennes självklara sätt att se och känna in varje människa i rummet. Teres följer sin intuition i stunden i sin undervisning, och hennes klasser har ofta naturliga inslag av dans och fri härlig rörelse.

Emma Fager Malmström är yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Emmas klasser präglas av inkännande mjukhet, grundande rörelser, mjuka flöden och stilla positioner – för att du ska få möjlighet att rota dig, hitta in i kroppen och komma närmare dig själv och din inre kärna, att vara den du är. Drivkraften är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften som finns inuti. Emma är yogalärare sedan 2016, utbildad i Yoga för högkänsliga, tonårsyoga, yinyoga och poweryoga.

Bahareh Azari har gått Infinite Yogas 1-åriga yogalärarutbildning, med fokus på känslohantering samt Infinite Holistic Mama Gravidyogalärarutbildning.
Bahareh hittade yogan efter att ha levt med smärta i kroppen en lång tid utan att ha kunna få tillräckligt med hjälp från den traditionella vården. Genom yogan och dess verktyg förstod Bahareh att smärtan inte bara var fysisk utan även psykisk och kopplad till tankar och känslor. Med yogans hjälp fick hon verktyg att förstå och hantera både sin fysiska och sin psykiska smärta. Yogan har blivit till en viktig stund, i lugn och ro, där allting bara får vara som det är.