LÄKANDE REIKICIRKEL ONLINE

STARTAR UNDER HÖSTEN


Online! Läkande Reikicirkel med Gloriana Åsasdotter

Längtar du efter en möjlighet till läkning på djupet?

Är du redo att släppa taget om sådant som inte längre gynnar dig?

Under denna läkande kurs djupdyker vi in i transformation. Vi utforskar tillsammans olika tekniker och verktyg för att hjälpa kroppen att läka sig själv och på så sätt bli friare och starkare både mentalt, fysiskt och psykiskt.

Sedan urminnes tider har vi har samlats i läkande cirklar för att dela våra känslor och upplevelser, kontemplera, dela olika metoder för healing, se varandra och skapa ett tryggt space där inre transformation får äga rum. Under dessa veckor skapar vi just detta, ett tryggt space för dig. Där du får vara precis som du är i allt som du är i.

Kursen går helt online så du kan vara med vart du än befinner dig! Se till att ha en yogamatta, några sköna kuddar, en filt, papper och penna och kanske en god kopp värmande örtte till hands.

Vi kommer genom djupavslappning i form av Holy Fire® Reiki Upplevelser och Yoga Nidra att på djupet gå in i vårt undermedvetna, som vi vanligtvis inte har så mycket kontroll över i vårt vakna tillstånd och därmed hjälpa kroppens naturliga läkningsprocesser att ta vid.

Vi gör olika andningsövningar, Pranayama, för att stärka kontakten med vårt andetag och på så sätt släppa spänningar och gifter som fastnat i kroppen och sinnet. Med hjälp av chakrabalansering och visualisation hjälper vi även kroppens sju primära chakran att balanseras.

Vi kommer även att använda oss skrivövningar där vi får visualisera och ta fram verktyg för att manifestera våra bästa liv! Detta gör vi även i hjälp med positiva affirmationer.

Och vi delar med oss till varandra i detta trygga space vi skapat!

Hjärtligt välkommen att ansluta dig till denna Läkande Reikicirkel, en möjlighet för dig att fördjupa kontakten till din innersta visdom och att släppa fram den du verkligen är på djupet.


Vad är Reiki?

Reiki är en energibalanserande kraft som arbetar med kroppens naturliga läkeförmågor och fyller på energiförrådet. Den verkar på olika plan både fysiskt, emotionellt och mentalt.

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv energimedicin som fungerar bra vid olika typer av smärta, stress, ångest samt fysiska och mentala blockeringar.

Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder "universell" och ki, som betyder "livsenergi" och motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien.djupavslappning och meditation fullständigt om hållna av våra bolster, kuddar och filtar.


Holy Fire®

Upplevelse med Reiki energin Holy Fire® är en djupt avslappnande meditation där varje upplevelse är unikt vägledd av Holy Fire®. Du får möjlighet att läka saker på djupet då energin verkar fysiskt, psykiskt och mentalt.

En del får visuella upplevelser, andra känner energin flöda runt omkring och inuti kroppen och för en del sker upplevelsen mest i det undermedvetna sinnet i ett tillstånd av lugn och frid. Det är kärlek och ljus från den högsta av himlarna.

TID
Läkande reikicirkel med Gloriana Åsasdotter startar
senare under hösten 

Kursen livesänds online


KURSPRIS
Kurs 8 tillfällen, 1640 krPRAKTISK KURSINFO

Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud.


Läs om våra riktlinjer gällande Corona här >>


OM KURSLEDAREN

Gloriana Åsasdotter är certifierad Reiki Master i Usui Holy Fire® lll/ART. Hon är certifierad yinyogalärare och har studerat för Magdalena Mecweld och är även utbildad i Yoga Nidra. Gloriana har en stor passion att förmedla yoga, rörelseglädje och meditation som ett verktyg för självläkning. Gloriana är danslärare från början och håller klasser för både vuxna och barn. Hon har deltagit på flera Mindfulness- och Vipassana kurser. Med hjälp av yoga, meditation, Reiki och frigörande dans lyckades hon läka sin kropp efter en allvarlig skada trots bristande hopp från läkarna. Glorianas klasser kännetecknas av en varm, kärleksfull och expansiv energi där alla känslor får plats och där transformation kan äga rum. Hon har även jobbat med kakao i många år och håller kakaoceremonier med inslag av mantrasång, guidade Reikiupplevelser med Holy Fire® och meditativ/intuitiv rörelse för att läka hjärtat på djupet och hitta in till sitt hjärtas inre visdom.