KUNDALINIYOGA MED KLANGBAD
UTVALDA LÖRDAGAR 14:00-15:30

Kundaliniyoga med Klangbad med Nora Dakic

I denna klass gör vi kriyor och meditationer från kundaliniyoga traditionen (KRI) med fokus på att få lugn och klarhet i sinnet, ökad styrka i kroppen och ökad livsenergi. Dessa tekniker hjälper oss att
rensa ut gamla inrotade mönster och komma i kontakt med vårt högre jag.

LJUDBAD
I varje klass spelas ljudbad från klangskålar vilket masserar cellerna och stöttar vår inre läkningsprocess.

VAD INNEHÅLLER EN KLASS?
I varje klass tonar vi in oss med Mantrat ”Ong namo Guru Dev Namo” tre gånger, följt av en uppvärmning och dagens kriya. Därefter gör vi en meditation och avslutar med en längre avslappning med klangskålar, där total integration kan ske. Vi tonar ut med mantrat Sat Nam.

FÖRKUNSKAP & NIVÅ
Inga förkunskaper krävs och du kan själv anpassa klassen efter din kropp och ditt mående för dagen. Det här här en klass som funkar lika bra för nybörjare och mer erfarna yogis.

TID
Lördagar 14:00-15:30, 19 sep, 10 okt, 24 okt, 21 nov, 5 dec & 12 dec
6 tillfällen med Nora Dakic

KURSPRIS
6 tillfällen, 1 230 kr

ANMÄLAN 
Anmäl dig här >>

DROP IN
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet här. Kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal till 12 personer ( i vanliga fall har vi maxantal 22), för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
För att minska risken för virusspridning ber vi dig just nu att ta med egen yogamatta och filt till studion. Om du inte har egen yogamatta, ta gärna med filt som du kan lägga över en matta du lånar på plats. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid kursen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online. Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM KURSLEDAREN
Nora Dakic
 är utbildad yogalärare med grund i traditionell yoga och kundaliniyoga samt Sacred Sounds. Hon är uppväxt med en far som är yogalärare och har de senaste åren passionerat undersökt olika kulturer, yogaläror och livsstilar. Nora har fördjupat sig i naturens läkande effekter, traditionella tantriska yogatekniker och helande ljud. Hon tog sig själv ut ur en själslig kris och vill hjälpa andra att finna den ärliga kontakten till sig själva.
För Nora är yogan ett sätt att återkomma till sin inre kärna av mod, kärlek, styrka, tillit och närvaro för att kunna leva ett autentiskt liv som känns bra i själen.