I FULL BLOM, 2,5 H YOGA ONLINE

I FULL BLOM - 2,5 H YOGA ONLINE FÖR INTENTION, GEMENSKAP & NY KRAFT


Söndag 30 maj kl 10:00-12:30 med Anneli Wisén & Johanna Lindberg

Workshopen är flyttad, kontakta oss för nytt datum: johanna@infiniteyoga.se


Vad längtar du efter i sommar? 

Varmt välkommen på en förmiddag med ett mjukt och skönt flöde av yoga och meditation för rörelse, ny kraft och att skapa en riktning för dig. Det här en yogastund för att lyssna på och ta hand om DIG, i skön gemenskap med andra i ett tillåtande yogarum online.


Kom och var med precis som du är, och vart du än – på landet eller i stan, inomhus eller utomhus.


Och ta gärna med en vän! Rabatt om ni är två eller fler som bokar tillsammans! Kanske vill du ta med din egen eller någon annans mamma på självaste Mors dag?


INNEHÅLL

Skön och uppmjukande yoga, ett inkännande yogaflöde, lugna solhälsningar, återhämtande restorative-positioner och meditation, Yoga Nidra och guidad meditation för att sätta en kraftfull intention helt för dig. Vi gör även en ceremoni för att välkomna sommaren, precis så som du önskar att den helst ska vara.


HUR GÅR DET TILL?

Workshopen går online, och du anmäler dig med din mailadress. Workshopen livesänds på Zoom, och 15 min före start får du en länk per mail (samt sms om du angett ditt telefonnummer i vårt bokningssystem). Klicka på länken, så kommer du till vår yogasal online. Du väljer själv om du är med med video på eller inte. 


FÖRBEREDELSER

Gör gärna en mysig yogaplats hemma hos dig själv, med yogamatta, filtar och ett par bolster eller kuddar. Ha något gott att dricka, te eller vatten med citron, samt en frukt eller ditt favoritsnacks till hands, om du vill. Ha gärna en anteckningsbok nära. Tänd gärna levande ljus och plocka fram en god doftolja, för extra mys och stämning.

Anneli Wisén & Johanna Lindberg


TID

Söndag 30 maj 2021 kl 10:00-12:30

Workshopen är flyttad, kontakta oss för nytt datum: johanna@infiniteyoga.se


PRIS

200 kr / person, eller 350 kr om ni är två som bokar tillsammans. BONUS! Du som medverkar på workshopen får 10% rabatt på Infinite Summer-yogakort, som startar 31/5 och gäller för 150 yogaklasser online, i studion och parken den 31 maj-29 aug 2021.

Läs mer om sommarschemat på Infinite Yoga här >>


BOKA

Maila johanna@infiniteyoga.se


FÖRKUNSKAP

Yogan är för alla nivåer, inga förkunskaper behövs. Varmt välkommen oavsett om du är erfaren yogi eller helt ny. Yogan passar även bra för dig som känner symtom av utmattning eller dig som är gravid.


OM YOGALÄRARNA

Anneli Wisén och Johanna Lindberg har tillsammans över 20 års erfarenhet av att undervisa yoga – lugna och återhämtande yogaformer liksom yogaformer med styrka och flöde. Inslag av känslomedvetenhet, meditation och självreflektion är viktiga ingredienser i deras yogaklasser och kurser. Båda undervisar yoga på Infinite Yoga och tillsammans har de skapat The Infinite Academy med utbildningar inom yoga, meditation och andra läkande traditioner.OM INFINITE YOGA

På Infinite Yoga kan du i lugn och vacker miljö ta del av yoga, meditation, massage och terapi. Här har du möjlighet att landa i, ta hand om och vara fullt ut dig själv.

Med fokus på yoga som självutveckling väver vi in verktyg för känslohantering i våra klasser, så att du varje gång du besöker oss får med dig nya insikter för växande och medvetenhet.

Vi finns i en vacker sekelskiftesvåning i centrala Malmö, samt online så att du kan vara med på livesända yogaklasser vart du än befinner dig. Välkommen hem!

www.infiniteyoga.se


OM THE INFINITE ACADEMY

På The Infinite Academy hittar du utbildningar som öppnar dörren för dig som vill leva och skapa i din fulla potential. Vi erbjuder grundläggande yogalärarutbildningar, liksom påbyggnadsutbildningar inom meditation, Yoga Nidra och gravidyoga, samt utbildningar i Reiki Healing.

www.theinfiniteacademy.se