FLOW TO REST
TISDAGAR 19:30-20:45

FLOW TO REST - med Annica Friberg

Den här kursen går både i studion och livesänds online via Zoom. Var med på det sätt som passar dig bäst!

Den här yogaklassen inleds med stärkande och sköna flöden. Vi flödar mellan yogapositionerna till rytmen av vår andetag och upprepar mönstret av rörelser för att så småningom låta kroppen röra sig med minsta möjliga tankeenergi.

Klassen övergår sedan mjukt till stilla och vilsamma restorative positioner. Vi tillåts tydlig känna effekten av vila och återhämtning efter att ha flödat genom att stanna längre i positionerna.

Annica Friberg håller Vinyasa Flow-klasser på Infinte Yoga. Annica är certifierad yogalärare i Vinyasa flow och utbildad i att instruera Mindfulness meditation. Vinyasa flow är den yogagenre som ligger Annica varmast om hjärtat då den tillåter en outtömlig frihet för kreativitet i rörelser, är i ständig förändring, och kan hjälpa oss att komma till ett meditativ tillstånd av att följa andetagets rytm. En intention hon tar med sig in i vinyasaklasser är att deltagarna ska få uppleva ett flödande, kraftfullt rörelsemönster, men alltid med uppmuntran att vara kärleksfullt medveten och inlyssnande till sin kropp och sina behov. Yogan erbjuder för henne återhämtning genom balans och medvetenhet mellan rörelse och stillhet, det hoppas hon kunna dela med sig av till andra i sin undervisning.

Annica Friberg

Praktisk information

TID
Tisdagar 19:30-20:45, med Annica Friberg
Kursstart 30/8 och 25/10 2022

Kursen går både på plats i studion och livesänds online

BOKNING
Anmäl dig till kursen, start 30/8 2022, i STUDION här >>
Anmäl dig till kursen, start 30/8 2022, ONLINE här >>
Anmäl dig till kursen, start 25/10 2022,  i STUDION här >>
Anmäl dig till kursen, start 25/10 2022, ONLINE här >>

PRIS
Kurs 8 veckor, 1 640 kr

DROP IN-PRIS

Du kan gå fristående klasser i kursen, och anmäler dig via bokningssystemet som du når via rosa knappen "Schema & bokning". Klassen kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Läs våra riktlinjer gällande Corona här >>