VINYASA FLOW TO REST
HÖSTEN 2022: TISDAGAR 19:30-20:45
VÅREN 2023: MÅNDAGAR 19:30-20:45

VINYASA FLOW TO REST - med Annica Friberg & Malin Bylow

Den här kursen går både i studion och livesänds online via Zoom. Var med på det sätt som passar dig bäst!

Den här yogaklassen inleds med stärkande och sköna flöden från vinyasa yoga. Detta är en fysiskt flödande och stärkande yogaklass, där vi rör oss mellan yogapositionerna till rytmen av våra andetag och upprepar mönstret av rörelser för att så småningom låta kroppen röra sig med minsta möjliga tankeenergi.

Klassen övergår sedan mjukt till stilla och vilsamma restorative positioner. Vi tillåts tydligt känna effekten av vila och återhämtning efter att ha flödat, genom att nu stanna längre i positionerna.

Annica Friberg håller Vinyasa Flow-klasser på Infinte Yoga. Annica är certifierad yogalärare i Vinyasa flow och utbildad i att instruera Mindfulness meditation. Vinyasa flow är den yogagenre som ligger Annica varmast om hjärtat då den tillåter en outtömlig frihet för kreativitet i rörelser, är i ständig förändring, och kan hjälpa oss att komma till ett meditativ tillstånd av att följa andetagets rytm. En intention hon tar med sig in i vinyasaklasser är att deltagarna ska få uppleva ett flödande, kraftfullt rörelsemönster, men alltid med uppmuntran att vara kärleksfullt medveten och inlyssnande till sin kropp och sina behov. Yogan erbjuder för henne återhämtning genom balans och medvetenhet mellan rörelse och stillhet, det hoppas hon kunna dela med sig av till andra i sin undervisning.


Malin Bylow är utbildad vinyasayogalärare och lär även ut hatha och yinyoga. Hennes stora passion för yoga kommer från den känslomässiga release som yogan kan bidra till och känslan av att få lära känna sin kropp och lyssna på vad den behöver. Malin hittar genom yogan verktyg att uttrycka känslor genom att kreativt använda kroppen. Hon använder en kombination av sång, dans och rörelse för att föra upp känslor som länge suttit i kroppen och ser att vi genom att intuitivt lyssna på hur vi vill röra oss kan läka oss själva. Yogan har visat Malin vägen till hennes inre kraft, och detta vill hon dela med sig av till andra. Malin har rest runt om i världen och samlat kunskaper och tekniker inom astrologi, energimassage och ayurveda som hon också väver in i sina klasser.

"Låt oss ge vår kropp kärlek som sedan sprids vidare till människor runt omkring oss!"

Annica Friberg
Malin Bylow

Praktisk information

TID
Under hösten 2022 går kursen tisdagar 19:30-20:45,
med Annica Friberg & Malin Bylow
Under våren 2023 går kursen måndagar 19:30-20:45,
med Malin Bylow

Kursen går både på plats i studion och livesänds online

BOKNING
Anmäl dig till kursen, start 9/1 2023,  i STUDION här >>
Anmäl dig till kursen, start 9/1 2023, ONLINE här >>

PRIS
Kurs 10 veckor, 2050 kr

DROP IN-PRIS

Du kan även gå fristående klasser i kursen, och anmäler dig via bokningssystemet som du når via rosa knappen "Schema & bokning". Klassen kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Läs våra riktlinjer gällande Corona här >>