EXPLORE - EMBODIED YIN
ONSDAGAR KL 19.30-21

EXPLORE - Embodied Yin med Alice Clarin
Kursen går både online och på plats i studion, välkommen att vara med på det sätt som passar bäst för dig.

Välkommen till klasser som ger dig utrymme att utforska allt som är du. Genom mjuka, följsamma, utforskande rörelser och stillhet landar vi i kroppen och nuet - för att kunna utforska och uppleva just kroppen och nuet. Känner du för att vila och bara vara, är det naturligtvis precis lika välkommet. Det är din stund och du får utforma den som du önskar.


Genom mjuk och intuitiv guidning under klassen kan vi landa i kroppen, här och nu. Närvaro är en nyckel till att verkligen uppleva allt i livet och således något som är ljuvligt att ta med sig även utanför yogamattan.


Under klasserna kommer vi utforska och uppleva såväl yin-positioner som mjuka och lugna rörelser. Inga förkunskaper krävs och du får komma precis som du är - gammal som ung, vig som stel, ledsen eller sprudlande lycklig. Allt är välkommet och precis lika vackert!


Praktisk information

TID
Onsdagar kl 19.30-21, 8 veckor med start 31/8 2022

PRIS
Kurs 8 tillfällen, 1 640kr.

ANMÄLAN TILL KURSEN
Anmäl dig till kursen i studion >>
Anmäl dig till kursen online>>

DROP IN
Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats här. 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett kort.  

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystemsom du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår. Vill du boka om dig från studion till online vid något tillfälle, så gör du det i bokningssystemet. 

RIKTLINJER CORONA
Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>