EMBODIED FLOW TO YIN
MÅNDAGAR 19:30-21:00

Nyhet hösten 2020! Embodied Flow to Yin med Clara Eneqvist

Denna 90 minuters klass i Embodied Flow to Yin är en inbjudan till dig att vara i din kropp fullt ut. Vi lär oss hur andetaget är vår trygga punkt och vår enklaste väg till ett dynamiskt flöde. När hösten och vintern nu kommer och många av oss längtar efter mer lugn och stillhet, så låter vi klassen avslutas i sköna och återhämtande yinpositioner.

Här stannar vi upp mellan flowsekvenserna och smälter ner i mjuka yin-positioner med handen på hjärtat, och checkar in och frågar kroppen hur den mår just nu. Vi noterar förnimmelser och sensationer och finner vår inre styrkan i både kropp och själ. Klassen avslutas med mjukhet, lugn och vila i sköna yinpositioner, som gör dig redo att vila in i kvällen och natten.

Vad innehåller en klass?
Ett återkommande tema i klassern är att  våga ta oss igenom när vi upplever ett motstånd, liksom att att våga ta ett steg tillbaka när det behövs. Vi övar också totalt tillåtande i den välbehövliga vilan.

Vi blir genom vårt flöde medvetna om alla delar av kroppen, hur allting hänger samman och vad som händer när vi går in i en stilla meditation. I den avslutande vilan vill vi landa i vilopuls och göra oss redo för natten. Med eteriska oljor, helande beröring (för den som önskar) och dova toner från klangskålar smälter vi ner mot marken och landar alldeles stilla.

För vem?
Inga förkunskaper behövs, kom som du är.

Clara Eneqvist

TID
Måndagar 19:30-21:00, start 2 nov 2020 med Clara
Kursen går både på plats i studion och livesänds online

PRIS
Kurs 7 veckor, 1 435 kr

BOKNING
Anmäl dig till kursen här >>

DROP IN-PRIS
Anmäl dig via bokningssystemet här. Klassen kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal till 12 personer ( i vanliga fall maxantal 22), för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
För att minska risken för virusspridning ber vi dig just nu att ta med egen yogamatta och filt till studion. Om du inte har egen yogamatta, ta gärna med filt som du kan lägga över en matta du lånar på plats. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid kursen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online. Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM LÄRAREN
Clara Eneqvist är utbildad i 200h Embodied Flow. På hennes klasser släpper vi på kontroll, spänningar och låter kroppen bestämma vägen. Att checka in och lyssna på din kropp är det absolut viktigaste och det är ett mantra vi påminns om ofta i klasserna. Clara hittade till yogan när livet ibland bubblade över och hon behövde hitta en plats att landa på. Nu vill hon genom sina klasser dela sin passion för att fler människor ska komma i närmre kontakt med sina känslor. Att bli okej med det som är närvarande, utan att döma eller behöva ändra på någonting. Genom att kombinera stilla och aktiva meditationer, svettiga styrkesekvenser och vilande yin-positioner utforskar vi i Claras klasser vägen till vårt inre lugn och till en mer närvarande vardag även utanför yogamattan.