BREATHWORK - INRE NÄRVARO
KURS TRE SÖNDAGAR, START 14 MAJ

Breathwork: Inre närvaro

Kurs tre söndagar i maj 2023

Breathwork är en aktiv andningsprocess och en metod som under senare år har blivit mycket uppskattad på grund av de positiva och förlösande effekter den kan ha för både kropp och sinne. Med hjälp av andetaget kan fastlåsta tankar byta spår, och nya idéer växa fram. Breathwork kan också hjälpa oss att förstå och komma i kontakt med vår kraft och komma åt vår inre glädje.

Även vagusnerven, som kallas nyckeln till kroppens stressregleringssystem, stimuleras genom varje andetag vi tar.

VAD INNEHÅLLER EN SESSION?

Du guidas tryggt genom olika andningstekniker. Därefter får du utrymme att vila till lärarens guidning, och låta effekterna av andningen integreras. Vi inleder och avslutar med delning, för kraften i att sätta ord på intentioner och upplevelser.

Efter en session i breathwork kan du uppleva en känsla av trygghet, lugn, närvaro och frihet.


KURSINNEHÅLL:


Söndag 14 maj kl 10-12

Rotchakrat:

Acceptans, tillåtande och självförtroende. I detta chakra kan du även möta och få medvetenhet kring rädsla och negativa tankar och känslor.


Söndag 21 maj kl 10-12

Hara Chakra/Sakralchakrat:

Skaparkraft och sensualitet.  I detta chakra kan du även möta och få medvetenhet kring skam och avundsjuka.


Söndag 28 maj 14-16

Solarplexus-chakrat:

Mod, självrespekt, viljestyrka och att genomföra beslut. I detta chakra kan du även möta och få medvetenhet kring aggressivitet och missunnsamhet.

Från kursen får du med dig enkla övningar att göra hemma i form av en
andningsövning, mindfulnessövning och affirmation. Du lär dig även formeln för självhypnos.

FÖR VEM?

För alla som vill utforska sin kraft med hjälp av andetaget. Om du är gravid rekommenderas du inte att vara med, om du inte har använt metoden tidigare och känner till processen.

VAD SKA JAG TA MED?

Ta gärna med papper och penna och ta på dig sköna och behagliga kläder. Det kan vara fint att ha med varma strumpor och en tröja att ta på under avslappningen. Omklädningsrum finns.


OM LÄRAREN

Christina Nordstjärna har sedan 2010 hållit grupper i Breathwork, internationellt och nationellt. Hon är specialsjuksköterska, breathworker, akupunktör, mindfulnessinstruktör, yogalärare, hypnoterapeut och har bott i Indien med visdomslärare i många år.

Christina Nordstjärna

Praktisk information

TID


Kurs 3 tillfällen söndagarna:
14 maj kl 10-12
21 maj kl 10-12
28 maj kl 14-16

Workshopen går på plats i studion. Du kan inte boka enskilda tillfällen i denna kurs, Kursen ingår för dig som har Årskort på Infinite Yoga, maila oss för att boka: info@infiniteyoga.se

PRIS
Tre tillfällen för 750 kr

ANMÄLAN

Boka kursen här  >>