BOLSTERYOGA DELUXE - KRÄFTANS KÄRLEKSYOGA
LÖRDAG 3 JULI 19:30-21:00

Bolsteryoga Deluxe - Kräftans Kärleksyoga med Lovisa Limseth

Varmt välkommen till en riktigt lyxig klass med astrologiska undertoner! Yogalärare Lovisa Limseth är på besök från Nya Zeeland, och ger ett par efterlängtade klasser på plats i studion!

Vid sommarsolståndet rör vi oss in i kräftans djupt emotionella vatten och lördagen den 3 juli kommer vi att mötas för en yogaklass som låter oss möta kräftan inuti oss själva. Vare sig du är född i kräftans tecken eller ej bär du på dess kvaliteter på ett eller annat vis. Inom astrologin anses kräftan vara en omhändertagande, intuitiv arketyp som med moderlig visdom och empati bjuder in oss att våga känna på djupet och vara med allt som är - i synnerhet allt som är inuti, under ytan… Kräftans famn är stor och kärleksfull och håller space åt hela oss. Är du nyfiken på att öppna upp för denna famn? Då är den här klassen för dig.

Kräftan till ära kommer vi under klassen att bjuda in en extra stor dos empati och ödmjukhet inför vad som är närvarande och med yogans hjälp lyssna till kroppens behov och själens längtan.
Med hjälp av bolster, kuddar, filtar och klossar kommer vi att bygga egna “nästen” eller “bon” att landa i och hållas av. Restorative Yoga och mjuka, inkännande stretchande rörelser låter oss närma oss vårt eget mjuka innandöme och njuta av att bara vara och att ta emot. Detta är en stund för hela dig att varva ner och vila i det som är. 

Varmt välkommen!

TID
Lördag 3 juli 19:30-21:00 med Lovisa Limseth
Kursen går på plats i studion och livesänds online

PRIS
Drop in, 250 kr i studion, 150 kr online.

ANMÄLAN 
Boka din plats här >>

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud.


RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Yogamatta finns på plats att låna, eller ta med egen. Om du blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid klassen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online.

Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>


OM KURSLEDAREN
Lovisa Limseth är passionerad yogi och verksam inom konst- och teatervärlden. Hon har många års erfarenhet av och utbildning inom yoga, meditation och Reiki och undervisar Yinyoga, Restorative, Hatha, Gravidyoga, Mamma Baby Yoga och Familjeyoga. Lovisa undervisar meditativt och intuitivt och hennes yoga är mjuk, avslappnad och tillåtande. Lovisa vill genom yogan skapa en harmonisk plats och en djupt tranformerande stund av stillhet där du kan slappna av och öppna upp för din egen inneboende potential att leva fullt ut.
"Jag tror att det viktigaste vi kan göra i livet är att skapa utrymme för livet att naturligt utveckla sig självt, både på yogamattan och ute i världen. Hur vi presterar är mindre viktigt än det vi tillåter hända. Vi har all den kraft vi behöver inom oss. Allt vi behöver göra är att ge oss själva chansen att öppna upp för denna inre rikedom. Yoga, meditation och alla former av kreativa uttryck är perfekta nycklar!”