BARNYOGA MED ÄVENTYR OCH DANSLEK
LÖRDAGAR 9:30-10:30 START HÖSTEN 2021

Barnyoga med äventyr & danslek för alla barn i åldrar 6-9 år

På denna kurs ger vi oss ut tillsammans på ett äventyr där vi utforskar både vår inre och yttre värld. Genom storytelling, yoga, dans och lek bjuder vi in till en stund där glädje och fantasi får flöda fritt! Tillsammans upplever vi och skapar magi i form av rörelseglädje och harmoni. Vi fördjupar förståelsen kring våra kroppar och sinnen i både rörelse och stillhet.

Vad innehåller kursen och hur är klasserna uppbyggda?
Varje klass är 45 minuter lång och börjar med en stunds Storytelling om vilket äventyr som väntar oss. Därefter värmer vi upp kropparna med olika danslekar i ca 10 minuter. Sedan gör vi olika yogapositioner som är kopplade till äventyret i ca 20 minuter. Klassen avslutas med en liggande vägledd avslappning och meditation.
Den röda tråden genom denna kurs är äventyret som heter “Bortom Regnbågen”. Varje klass har ett nytt äventyr som är kopplat till en av färgerna i regnbågen som även är kopplad till en del i kroppen. 

För vem?
För alla barn i åldrar mellan 6-9 år. Inga förkunskaper av yoga eller dans behövs. Kom som du är och ha kul!

Barnyoga
Olika inkännande och roliga yoga positioner där barnen får träna balans, smidighet och styrka.

Äventyr & danslek
Äventyrskänslan finns genom hela klassen och varje klass börjar med att läsa en flaskpost om dagens äventyr. För att hålla kroppen varm och frigöra energi så kommer vi dansa och leka av oss en massa så att det blir lättare att finna harmoni under yogan och avslappningen.

Gloriana Åsasdotter

TID
Lördagarna 11/9, 25/9, 2/10, 16/10, 13/11, 20/11 , 11/12 & 18/12 hösten 2021 kl 9:30-10:30 med Gloriana Åsasdotter

KURSPRIS
Kurs 8 veckor, 1 640 kr

ANMÄLAN
Anmäl intresse för kursen här >>

DROP IN-PRIS
Anmäler dig via bokningssystemet här. Klassen kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort. Även lunchyogakort gäller för morgonyogaklasser.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONAVIRUS
Vi har minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Vi har yogamattor på plats att låna, eller så kan du välja att ta med en egen. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller vara med på kursen online.
Du som har bokat en kurs eller klass på plats i studion kan på egen hand boka om dig till online via din bokningsprofil fram till fyra timmar före klassen startar.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så hålls den online.
Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM LÄRAREN

Gloriana Åsasdotter är certifierad Reiki Master i Usui Holy Fire® lll/ART. Hon är certifierad yinyoga lärare som hon studerat för Magdalena Mcweld och även i Yoga Nidra. Hon har en stor passion att förmedla yoga, rörelseglädje och meditation som ett verktyg för självläkning. Gloriana är danslärare från början och håller klasser för både vuxna och barn. Hon har deltagit på flera Mindfulness- och Vipassana kurser. Med hjälp av yoga, meditation, reiki och frigörande dans lyckades hon läka sin kropp efter en allvarlig skada trots bristande hopp från läkarna. Glorianas klasser kännetecknas av en varm, kärleksfull och expansiv energi där alla känslor får plats och där transformation kan äga rum. Hon har även jobbat med kakao i många år och håller kakao ceremonier med inslag av mantrasång, guidade Reikiupplevelser med Holy Fire® och meditativ/intuitiv rörelse för att läka hjärtat på djupet och hitta in till sitt hjärtas inre visdom.