BARNYOGA & ÄVENTYR
UTVALDA LÖRDAGAR UNDER VÅREN 2022 KL 10:15-11:00

Barnyoga & äventyr, för alla barn i åldrar 6-9 år
På denna kurs ger vi oss ut tillsammans på ett äventyr där vi utforskar både vår inre och yttre värld. Genom storytelling, yoga, dans och lek bjuder vi in till en stund där glädje och fantasi får flöda fritt! Tillsammans upplever vi och skapar magi i form av rörelseglädje och harmoni. Vi fördjupar förståelsen kring våra kroppar och sinnen i både rörelse och stillhet.

Vad innehåller kursen och hur är klasserna uppbyggda?
Varje klass börjar med en stunds Storytelling om vilket äventyr som väntar oss. Därefter värmer vi upp kropparna med olika danslekar i ca 10 minuter. Sedan gör vi olika yogapositioner som är kopplade till äventyret i ca 20 minuter. Klassen avslutas med en liggande vägledd avslappning och meditation.
Den röda tråden genom denna kurs är äventyret som heter “Bortom Regnbågen”. Varje klass har ett nytt äventyr som är kopplat till en av färgerna i regnbågen som även är kopplad till en del i kroppen. 

Kursen pågår 6 lördagar, och under den första klassen är en förälder per barn välkommen att delta aktivt på klassen. Detta för att barnet ska känna sig trygg och känna sig säker inför de kommande veckorna där föräldrar sedan inte kommer att närvara. Då kommer lämning och hämtning av barnen ske utanför Infinite Yogas port. Gloriana kommer att hämta barnen och följa med och lämna dem nere vid porten efter avslutad klass. Det är inte tillåtet att använda mobiltelefon i salen för att ta foto eller filma. Vi kan ta gemensamma foton i slutet av kursen om vi får godkännande om detta av alla föräldrar.
Det kan vara skönt för barnen att ha lösa kläder som är lätta att röra sig i och gärna ha en vattenflaska med sig. Inneskor behövs inte då vi är barfota under klassen.

För vem?

För alla barn i åldrar mellan 6-9 år. Inga förkunskaper av yoga eller dans behövs. Kom som du är och ha kul!

Barnyoga
Olika inkännande och roliga yoga positioner där barnen får träna balans, smidighet och styrka.

Äventyr & danslek
Äventyrskänslan finns genom hela klassen och varje klass börjar med att läsa en flaskpost om dagens äventyr. För att hålla kroppen varm och frigöra energi så kommer vi dansa och leka av oss en massa så att det blir lättare att finna harmoni under yogan och avslappningen.

Läs mer om Gloriana

Praktisk information

TID
Lördagarna  12/2, 26/2, 12/3, 26/3, 2/4 samt 30/4 kl 10.15-11, med Gloriana Åsasdotter. Kursen går enbart i studion

PRIS
Kurs 6 veckor, 900 kr

ANMÄLAN
Anmäl dig till kursen BARNYOGA & ÄVENTYR här>>

RIKTLINJER CORONAVIRUS
Läs om våra riktlinjer gällande Corona här >>