YOGA & KREATIVA UTTRYCK
MÅNDAG-ONSDAG 10-12 AUG KL 17:30-19:00

Yoga och kreativa uttryck måndag-onsdag 10-12 aug kl 17:30-19:00 med Emma Fager Malmström

Längtar du efter att ge näring till din kreativitet - till din kropp och ditt sinne? Kanske har du tänkt eller fått höra att du inte "kan" rita? Tänk om det inte är sant? Är du redo att släppa taget om begränsningar och prestation?

Då är du varmt välkommen till dessa tre kvällar med yoga och kreativitet - en möjlighet att teckna mönster helt utan krav. Yogan hjälper dig att frigöra din inre kreativitet. De tre kvällarna innehåller yogarörelser, meditation och flödestecknande i kreativa mönster.
Vi kommer att yoga och teckna.

*Deltar du på studion kommer det att finnas papper och pennor till hands, men ta gärna med ett block och en tunn svart penna om du vill.

*Du som deltar online behöver en yogamatta, en kudde, en filt och två pappersark eller ett block med blanka sidor och en tunn svart penna.

TID
Måndag-onsdag 17:30-19:00, 10-12 augusti 2020 med Emma Fager Malmström

ANMÄLAN 
Anmäl dig via mail >>

KURSPRIS
3 tillfällen, 615 kr

DROP IN-PRIS
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet här. Kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal till 12 personer för att extra utrymme mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
För att minska risken för virusspridning ber vi dig just nu att ta med egen yogamatta och filt till studion. Om du inte har egen yogamatta, ta gärna med filt som du kan lägga över en matta du lånar på plats. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid kursen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online. Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM KURSLEDAREN
Emma Fager Malmström
är yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Emmas klasser präglas av inkännande mjukhet, grundande rörelser, mjuka flöden och stilla positioner – för att du ska få möjlighet att rota dig, hitta in i kroppen och komma närmare dig själv och din inre kärna, att vara den du är. Drivkraften är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften som finns inuti. Emma är yogalärare sedan 2016, utbildad i Yoga för högkänsliga, tonårsyoga, yinyoga och poweryoga.