YOGA NIDRA & PRANAYAMA, 3 MÅNDAGAR 12:00-13:00

NY KLASS! Yoga Nidra & Pranayama med Johanna Lindberg

Kursen går just nu både på studion och sänds live online, välkommen att vara med på det vis som passar dig bäst.

Välkommen till en timme dedikerad till vila, återhämtning och energipåfyllning genom guidad avslappning och djupa andetag. Här får du bädda ner dig bland mjuka kuddar och filtar och bli guidad i en lång och skön djupavslappning. Vi fortsätter sedan med mediation och andningsövningar, som ger dig nytt fokus och klarhet att ta med dig till resten av dagen som kommer.

Yoga Nidra
Yoga Nidra kan översättas till yogisk sömn och är en djupavslappningsteknik som bland annat kan hjälpa dig att återhämta från sömnbrist, eller ge extra kraft när den behövs. Dessa tekniker för avslappning kan du sedan använda på egen hand för att lättare komma till ro på kvällen och somna om när du vaknar på natten, eller för att ta en skön vilostund mitt på dagen. En inspelad guidad Yoga Nidra för återhämtning med Johanna hittar du här.

Pranayama
Det finns en sådan enorm kraft i våra andetag. De finns med oss varje dag och hela tiden, och när vi låter dem ta extra plats finns så mycket ny energi, fokus och närvaro att hämta i dem.
Ordet Pranayama står för andningstekniker, och kan översättas med att expandera vår livskraft. Prana är vår livskraft, vår energi som vi kan tona in på och stärka med hjälp av våra andetag. Ayama står för expansion. I den här klassen gör vi både andningsövningar för lugn och ro och för att bjuda in mer energi och ökad klarhet.

Vad innehåller en klass?
Yoga Nidra, andningsövningar och meditation.

För vem?
Inga tidigare erfarenheter av yoga behövs, kom som du är.
Det här är en klass för dig som längtar efter stillhet, lugn, återhämtning, grundning och ny klarhet.

Yogalärare Johanna Lindberg

TID
Måndagar 12:00-13:00, den 15 juni, 22 juni & 29 juni 2020 med Johanna Lindberg

ANMÄLAN 
Anmäl dig via mail

KURSPRIS
3 tillfällen: 615 kr

DROP IN-PRIS
185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller gå på ditt yogakort. Har du inget kort, kan du köpa här.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår. Yogasalen är redo för dig när du kommer, uppdukad med yogamatta, mjuk filt och sköna bolster att låna. Omklädningsrum med dusch finns. Vi bjuder på te när du kommer.


PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystemsom du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal till 12 personer ( i vanliga fall har vi maxantal 22), för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
För att minska risken för virusspridning ber vi dig just nu att ta med egen yogamatta och filt till studion. Om du inte har egen yogamatta, ta gärna med filt som du kan lägga över en matta du lånar på plats. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid kursen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online. Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM KURSLEDAREN
Johanna Lindberg
är yogalärare och undervisar främst lugna klasser med stora inslag av avslappning och meditation.
Johanna har undervisat yoga sedan 2010 och är diplomerad yogalärare i Satyananda Yoga, MediYoga och Womb Yoga. Guidad meditation med San Kalpa - en kraftfull intention - är ett grundläggande inslag i hennes yogaklasser. Johanna fascineras av yogans enorma potential att vara med dig genom livets alla skiften, stora som små.
"Jag älskar att yogan är oändlig och alltid ger mig nya infallsvinklar, får mig att se möjligheter och ger mig tillgång till all den kunskap jag redan har, djupt i mig själv."