5 VECKORS KURS I YOGA FÖR HÖGKÄNSLIGA
MÅNDAGAR 19:30-21:00 VÅREN 2019

Kursbeskrivning

Varmt välkommen till en yogakurs speciellt för dig som är högkänslig!

Vill du släppa taget om allt det som inte tillhör dig?
Vill du njuta mer av din extra känslighet och (an)vända den till din fördel?

Kursen hålls på Infinite Yoga Malmö i en vacker sekelskiftesvåning med stuckatur och kristallkronor i taket. Här är det lätt att slappna av och komma till ro och du kan med fördel göra det riktigt bekvämt för dig med både bolster(kuddar) och filtar på din yogamatta och helt släppa taget om allt det som inte är ditt. Allt det där som du går runt och känner in och känner av från din omgivning och andra människor hela dagarna.

INNEHÅLL
* Yoga-och andningsövningar
* Konkreta verktyg för tanke-och känslohantering
* Inspirerande meditationer & energimedvetenhet
* Guidade avslappningar till ljuva toner av helande klangspel

Tänk om det inte är något fel på dig?
Tänk om du är en gåva till den här världen med allt som du är?

KURSEN ÄR FÖR DIG SOM

  • Längtar efter att vara den du är utan dömanden, begränsningar, jantelag och andra pålagda hinder
  • Vill känna djup tillit, ge omsorg och omtanke till kroppen och hela din varelse
  • Vill ha effektiva redskap för att hantera stress, oro, velighet, tanke-och känslostormar och skapa en kropp, ett liv och en verklighet som fungerar för just dig.
FÖRKUNSKAPER
Den här kursen passar både för dig som van yogi och dig som är helt ny. Fokuset är på vad som sker på insidan i form av känslor, tankar, energier, vikten av att ta hand om och ha kontakt med kroppen och dess behov samt medvetenheten om vad vi känner av från vår omgivning som högkänsliga och hur vi hanterar detta. 

TID
Måndagar 19:30-21:00, start 11 feb 2019.

PRIS
5 tillfällen, 975 kr.

ERBJUDANDE TILL KURSDELTAGARE
Du kan kombinera kursen med terapeutisk massage med Stina, en djupt avslappnande behandling som hjälper dig att släppa allt det som medvetet eller undermedvetet begränsar dig. Du som går kursen får rabatt och betalar 950 kr för en timme. (Ord pris 1 200 kr.)

ANMÄLAN TILL KURSEN
Anmäl dig till kursen via mail. Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats per mail eller bokningssystemet.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. Om du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar så har du din gång tillgodo att använda på någon annan av våra klasser under terminen 2018. Yogamatta finns på plats att låna.

OM KURSLEDAREN
Stina Stomby är yogalärare sedan 2014, diplomerad thai yoga massageterapeut och utbildad naturterapeut vid Naturmedicinska Akademin i Glimåkra. Stinas klasser präglas av närvaro, tillåtande, flöde och du uppmuntras att lyssna till din egen kropp och medvetenhet. Stina har skapat "Nature Yoga - Läkning på djupet", med inspiration från naturens mekanismer och helande egenskaper och hon har en fingertoppskänsla att känna in vad som behövs individuellt, i gruppen och i stunden. Stina undervisar även på Yogaretreat Österlens retreat för högkänsliga.
“Yoga och meditation är för mig är ett sätt att komma i kontakt med livskraften och naturens urkraft. Tänk om vi kan väcka och vattna den kraften som fyller oss med mening och tillit till allt det stora? Yoga ger dig en paus, ett utrymme, en gudomligt ögonblick, kalla det vad du vill, där du blir medveten om ditt innersta väsen och din sanning. Efteråt har du möjlighet att välja utifrån denna medvetenhet. Välja hur du vill skapa ditt liv!”