12 VECKORS KURS I YOGA FÖR HÖGKÄNSLIGA
ONSDAGAR 17:30-19:00 VÅREN 2019

Kursbeskrivning

Varmt välkommen till en yogakurs speciellt för dig som är högkänslig!

Vill du släppa taget om allt det som inte tillhör dig?
Vill du njuta mer av din extra känslighet och (an)vända den till din fördel?

Kursen hålls på Infinite Yoga Malmö i en vacker sekelskiftesvåning med stuckatur och kristallkronor i taket. Här är det lätt att slappna av och komma till ro och du kan med fördel göra det riktigt bekvämt för dig med både bolster(kuddar) och filtar på din yogamatta och helt släppa taget om allt det som inte är ditt. Allt det där som du går runt och känner in och känner av från din omgivning och andra människor hela dagarna.

INNEHÅLL
* Yoga-och andningsövningar
* Konkreta verktyg för tanke-och känslohantering
* Inspirerande meditationer & energimedvetenhet
* Guidade avslappningar till ljuva toner av helande klangspel

Tänk om det inte är något fel på dig?
Tänk om du är en gåva till den här världen med allt som du är?

KURSEN ÄR FÖR DIG SOM

  • Längtar efter att vara den du är utan dömanden, begränsningar, jantelag och andra pålagda hinder
  • Vill känna djup tillit, ge omsorg och omtanke till kroppen och hela din varelse
  • Vill ha effektiva redskap för att hantera stress, oro, velighet, tanke-och känslostormar och skapa en kropp, ett liv och en verklighet som fungerar för just dig.
FÖRKUNSKAPER
Den här kursen passar både för dig som van yogi och dig som är helt ny. Fokuset är på vad som sker på insidan i form av känslor, tankar, energier, vikten av att ta hand om och ha kontakt med kroppen och dess behov samt medvetenheten om vad vi känner av från vår omgivning som högkänsliga och hur vi hanterar detta. 

TID
Onsdagar 17:30-19:00, start 6 mars 2019 med kursledare Kristin Montagu-Evans & Alexandra Maliganis

PRIS
2 340 kr för 12 tillfällen.

ERBJUDANDE TILL KURSDELTAGARE
För att få extra mycket ut av kursen rekommenderar vi att du bokar in en terapisession med terapeut Kristin Montagu-Evans där du får konkreta verktyg specifikt för dig, för tanke-och känslohantering och/eller skapande och förändringsprocesser. Om du vill kan du även kombinera terapin med en Access Bars-behandling, en djupt avslappnande energibehandling som hjälper dig att släppa allt det som medvetet eller undermedvetet begränsar dig. Du som går kursen får rabatt och betalar 950 kr för en timme. (Ord pris 1 200 kr.)

ANMÄLAN TILL KURSEN
Anmäl dig till kursen via mail. Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats per mail eller via bokningssystemet.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. Om du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar så har du din gång tillgodo att använda på någon annan av våra klasser under terminen 2018. Yogamatta finns på plats att låna.

OM KURSLEDARNA
Kristin Montagu-Evans är terapeut specialiserad inom tanke- och känslohantering och har många års erfarenhet av att jobba med vägledning, högkänslighet, förändringsprocesser och personlig utveckling. Hon har också undervisat i känslohantering för högkänsliga vid Yogaretreat Österlen tillsammans med Ina Elverljung och Malin Sandell.

Alexandra Maliganis är yogalärare och högkänslig med stort fokus på att intuitivt och professionellt leda sina yogaelever in till deras egen kärna. Alexandra guidar dig på ett varsamt och inkännande sätt, in i din kropp, din andning och din stund. Förutom yogalärarutbildningar är Alexandra även utbildad i Thaimassage i Thailand, och har gått kursen Känslohantering för yogalärare med Ina Elverljung på Infinite Yoga Malmö.