YOGADOKTORN - YOGA OCH ÅTERHÄMTNING
MÅNDAG 13 JULI & TISDAG 14 JULI 17:30-19:00

Elin Sandberg, Yogadoktorn, gästar Infinite Yoga för två temaklasser:

Måndag 13/7 kl 17:30-19:00: Yoga - hur funkar det?

Tisdag 14/7 kl 17:30-19:00: Yogaklass - Vila och vara


Vill du börja sommaren från en känsla av lugn? Vila din kropp och varva ner ditt nervsystem inför semestern. Landa in i din kropp och hitta ditt center. Det här blir det perfekta djupdykningen in i yogans värld, en kväll där vi blandar teori och praktik och en kväll där vi bara yogar till Elins pass, Vila och vara.

Måndag 13/7 17:30: Yoga - hur funkar det?
Här blandar vi teori och praktik. Vi djupdyker i fysiologin bakom yoga och lär oss hur kroppen fungerar och hur yoga kan påverka den i riktning mot avslappning och återhämtning. Förbered dig på att gå hem med huvudet fullt och kroppen vilsamt avslappnad!

Tisdag 14/7 17:30: Vila och Vara
Här ska vi bara yoga. Mindre teori, mer praktik. En lugn och vilsam yogaklass med fokus på vila, andning och djup avslappning. Här blir du guidad in till ditt eget center, och förhoppningsvis går du hem med ett inspirerat sinne och en djupt och härligt avslappnad kropp.

Förkunskap
Ingen förkunskap behövs, välkommen precis som du är.

OM KURSLEDAREN
Elin Sandberg är yogalärare och läkare med ett stort intresse för hur kroppen fungerar och hur vi kan optimera kroppens förmåga för självläkning och avslappning för att må bra. Med en bas i ashtanga och vinyasa yoga, men vidareutbildad inom medicinsk och traumaanpassad yoga, delar Elin en yoga baserad på flera olika traditioner och skolor. Hon blandar teori och praktik, vetenskap och filosofi, allt på ett lättbegripligt sätt som attraherar både skeptikern och den erfarna yogautövaren. Elin står även bakom den uppskattade podden Yogadoktorn.

"Som läkare möter jag ofta stressade personer. Vi stressar för att vi ska hinna med saker och ting. Vi stressar över vad vi borde prestera och klara av. Vi stressar över livet och vår hälsa. Vi stressar för att vi är rädda för att vara ensamma, och för att vi har för svårt att säga nej. Det gör ont i mig att se vad stressen gör med oss, både i kroppen och i vår relation till livet i stort. Så ofta vill jag bara säga, att andas och slappna av är den bästa medicinen. Att lära oss att hitta hem till oss själva, och lära sig egna verktyg för att varva ner istället för att varva upp. Yoga har för mig personligen varit den allra bästa medicinen, det är därför jag aldrig kommer att sluta dela med mig av den! Jag vill bara att alla ska må bra, och jag vill att alla ska få ta del av hur små och enkla verktyg som vi faktiskt kan ta hjälp av för att skapa ett mycket bättre liv för oss själva och vår omvärld"
Elin

TID
Måndagar 13 juli 17:30-19:00 & tisdag 14 juli 17:30-19:00 med Yogadoktorn Elin Sandberg

ANMÄLAN 
Anmäl dig via mail

PRIS
Drop in 250 kr, eller boka båda klasserna för 410 kr. Gå på ditt 10-kort, Årskort eller Infinite Summer-yogakort. Är du ny på Infinite Yoga Malmö kan du ta del av våra introerbjudanden, läs mer här.

ANMÄLAN
Klasserna kommer inom kort upp för bokning på www.infiniteyoga.se. Tills dess kan du boka via mail.

DROP IN-PRIS
185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller gå på ditt yogakort. Har du inget kort, kan du köpa här.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår. Yogasalen är redo för dig när du kommer, uppdukad med yogamatta, mjuk filt och sköna bolster att låna. Omklädningsrum med dusch finns. Vi bjuder på te när du kommer.

RIKTLINJER CORONA
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal till 12 personer ( i vanliga fall har vi maxantal 22), för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
För att minska risken för virusspridning ber vi dig just nu att ta med egen yogamatta och filt till studion. Om du inte har egen yogamatta, ta gärna med filt som du kan lägga över en matta du lånar på plats. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid kursen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online. Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>