YINYOGA & TRADITIONELL KINESISK MEDICIN
MÅNDAGAR KL 17.30-19

YINYOGA & TRADITIONELL KINESISK MEDICIN - måndagar våren 2022 med Gloriana Åsasdotter

Kursen går just nu både online och på plats i studion, välkommen att vara med på det sätt som passar bäst för dig.

Genom att stanna längre i de olika yogaställningarna stärker vi bindväven och gör den mer följsam och smidig. Vi rör oss lite och långsamt och för det mesta är vi stilla i olika positioner som stretchar olika delar av kroppen. Genom stillheten, och de 3-5 minuter vi stannar i varje position, hittar vi förbi de ytliga musklerna och djupare in till bindväv, leder och ligament. Detta gör kroppen smidigare och möjliggör ett ökat energiflöde. Metoden ger en avslappnande effekt och är väldigt stressreducerande.

Yinyoga har hämtat inspiration från Kinesisk filosofi och medicin. Alla yinyoga-ställningarna stimulerar fascia och därav även de olika meridianerna i kroppen. Meridianerna är kopplade till våra inre organ. De inre organens välmående är förutsättningen för fysisk och mental hälsa enligt Traditionell Kinesisk Medicin (TKM).

TID
Måndagar kl 17.30-19, 10 veckor med start 10/1 och 21/3 2022

PRIS
Kurs 10 tillfällen, 2 050kr.

ANMÄLAN TILL KURSEN
Anmäl dig till kursen i studion, med start 10/1 2022 >>
Anmäl dig till kursen online, med start 10/1 2022 >>

Anmäl dig till kursen i studion, med start 21/3 2022 >>
Anmäl dig till kursen online, med start 21/3 2022 >>

DROP IN
Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats här. 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett kort.  

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystemsom du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM KURSLEDAREN

Gloriana Åsasdotter

är certifierad Reiki Master i Usui Holy Fire® lll/ART. Hon är certifierad yinyoga lärare som hon studerat för Magdalena Mcweld och även i Yoga Nidra. Hon har en stor passion att förmedla yoga, rörelseglädje och meditation som ett verktyg för självläkning. Gloriana är danslärare från början och håller klasser för både vuxna och barn. Hon har deltagit på flera Mindfulness- och Vipassana kurser. Med hjälp av yoga, meditation, reiki och frigörande dans lyckades hon läka sin kropp efter en allvarlig skada trots bristande hopp från läkarna. Glorianas klasser kännetecknas av en varm, kärleksfull och expansiv energi där alla känslor får plats och där transformation kan äga rum. Hon har även jobbat med kakao i många år och håller kakao ceremonier med inslag av mantrasång, guidade Reikiupplevelser med Holy Fire® och meditativ/intuitiv rörelse för att läka hjärtat på djupet och hitta in till sitt hjärtas inre visdom.