YINYOGA MED YOGA NIDRA
DJUPDYKNING TVÅ KLASSER 28 & 29 JULI

DJUPDYKNING I YIN YOGA & YOGA NIDRA - yogakurs tre klasser under två kvällar med Emilia Kraft Nobel!

Kursen går just nu både online och på plats i studion, välkommen att vara med på det sätt som passar bäst för dig.

I denna djupdykning får du ta emot kombinationen av yinyoga som löser upp fysiska spänningar på djupet med återhämtande guidad djupavslappning Yoga Nidra. Tänk att få ge denna treat till din kropp och ditt sinne två kvällar i rad!

Kom båda två, eller enskilda klasser!

TISDAG 28 JULI: Kroppen & Vila
ONSDAG 28 JULI: + Andetaget & Restorative yoga

YIN YOGA är inte en ny yogaform utan snarare ett nytt tillvägagångssätt. Genom att stanna längre i de olika yogaställningarna stärker vi bindväven och gör den mer följsam och smidig, vi kommer även åt de lite hårdare delarna i kroppen som leder och ligament. Detta gör kroppen smidigare och möjliggör för ett ökat energiflöde. Metoden ger en avslappnande effekt och är väldigt stressreducerande. Yinyoga kallas ibland även för slowyoga, meditationsyoga eller stretchyoga. Under dessa tre dagar kommer vi gå igenom hela kroppen genom olika positioner.

Vi avrundar varje yogapass med en lång avslappning och meditation.

Yoga Nidra
Yoga Nidra är en meditationsteknik som även kallas yogisk sömn. När vi praktiserar denna teknik låter vi kroppen somna samtidigt som vårt sinne bibehåller fullt fokus och medvetande. Yoga Nidra hjälper oss att hitta en total djupavslappning som kan bidra till att lösa upp mentala och fysiska spänningar.

★ Tänk att få ge denna treat till din kropp och ditt sinne två kvällar i rad!

Du behöver inte vara vig eller ha någon tidigare erfarenhet för att vara med, kursen utgår från grunderna i yoga så att alla kan delta oavsett förkunskaper.

Yogastudion Infinite Yoga Malmö är en mycket lugn, ljus och avkopplande plats med få intryck och en känsla av stort tillåtande och trygghet.

TID
Tisdag 28 juli kl 17:30-19:00
Onsdag 29 juli kl 17:30-19:00

PRIS
Kurs 2 tillfällen, 410 kr

ANMÄLAN TILL KURSEN
Anmäl dig till kursen via mail 

DROP IN
Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats här. 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett kort.  

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystemsom du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal till 12 personer ( i vanliga fall har vi maxantal 22), för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
För att minska risken för virusspridning ber vi dig just nu att ta med egen yogamatta och filt till studion. Om du inte har egen yogamatta, ta gärna med filt som du kan lägga över en matta du lånar på plats. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid kursen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online. Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM KURSLEDAREN
Emilia Kraft Nobel är yogalärare och Ayurvedisk hälsorådgivare på Infinite Yoga Malmö. Hon är även konstnär, lekutövare och arbetar med autism, specialiserad på barn. Emilia har en förmåga att locka fram det bästa ur oss alla med sin glada och harmoniska energi och hon har ett underbart lugn och en värme som skapar trygghet, förtroende och närvaro. Hennes dynamiska sagoberättarröst går rakt in i kroppen och skapar en skön och avslappnande känsla.
Emilia har utöver sin utbildning i Ayurveda många kurser och workshops bakom sig med bl a Adaptive yoga for mobility disability, yin yoga fördjupningskurs, original play - ursprunglig lek, source meditation, Power dialogues och Känslohantering för yogalärare med Ina Elverljung.