10 VECKORS KURS I YIN & YANG YOGA
TORSDAGAR 17:30-19:00, VÅREN 2019

Kursbeskrivning
En njutbar klass där vi rör oss mellan aktivitet och vila, på en utforskande resa genom våra kroppar. I Yin & Yang-yogan har du möjlighet att öva dig på att på riktigt lyssna på vad din kropp säger till dig, och ta hand om den genom ett stärkande och skönt flöde av yang-sekvenser med fokus på vår core och inre styrka, i kombination med härlig och djupgående vila i yin-positioner.

Yin & Yang är en kinesisk symbol som visar flödet och balansen mellan två krafter. Krafterna är varandras motsatser och båda lika viktiga, för den ena kan inte existera utan den andra. Yin symboliserar vila, att släppa taget, natt, måne, vatten och vinter och yang symboliserar aktivitet, värme, dag, sol, eld och sommar.

Vad innehåller en klass i Yin & Yang-yoga?
• Utrymme att känna in kroppen för att kunna följa ditt flöde just i stunden
• Yoga som stärker dig inifrån och ut
• Rörelser som ökar cirkulationen i kroppen
• Tekniker för att släppa taget om gammalt och det som inte är genererande för dig med olika skaktekniker och frigörande dansinspirerade rörelser
• Djupgående vilopositioner från yin- och restorativeyoga
• Avslappning till guidning, doftbad, musik, tystnad, sjungande skålar, klangspel

TID
Torsdagar 17:30-19:00, 10 tillfällen, kursstart 10 jan 2019 med Teres Arvidsson.

PRIS
Kurspris, 1 950 kr

ANMÄLAN 
Anmäl dig till kursen via mail.

DROP IN-PRIS
Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats här. 165 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 230 kr för drop in, eller köp ett kort.

FÖRKUNSKAPER
Den här kursen vänder sig både till nybörjaren som vill stärka kroppen på lekfullt flödande vis, och för den erfarna yogin som vill släppa taget om prestation och bilden av hur yoga "ska" vara och lyssna till vad kroppen verkligen vill och längtar efter!

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. Om du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar så har du din gång tillgodo att använda på någon annan av våra klasser under terminen. Yogamatta finns på plats att låna.

OM KURSLEDAREN
Teres Arvidsson är en inspirerande, kunnig och entusiasmerande yogalärare, hälsocoach och nätverkare. Hon har utövat yoga och intresserat sig för den ayurvediska läran sedan slutet av 90-talet och har alltid trott på att människan har en självläkande kraft, så länge vi lär oss att lyssna in till kroppen och ge den det den behöver.
Teres har dansat sedan hon var 8 år och har valt att hålla dansen som en njutning. Hennes senaste passion är dansformen Gaga, som får dig att bli medveten och komma i kontakt med ditt yttre och inre samtidigt som du leker med dina sinnen och din fantasi. Teres klasser genomsyras av hennes genuina värme och hennes självklara sätt att se och känna in varje människa i rummet. Teres följer sin intuition i stunden i sin undervisning, och hennes klasser har ofta naturliga inslag av dans och fri härlig rörelse.