10 VECKORS KURS I WARM HEART YOGA
LÖRDAGAR 8:00-9:00, VÅREN 2019

Warm Heart Yoga

Öppna ditt hjärta! Njut av din kropp!


I kursen Warm Heart Yoga bjuder vi in värme, kärlek och omtanke till våra fantastiska kroppar. Klassen börjar i avslappning och meditation och avslutas lika lugnt. Däremellan rör vi på oss. Vi tar oss genom medvetna, inkännande solhälsningar och sköna stretchar och stärkande positioner för rygg, mage, ben och armar. Vi stannar länge och andas i flertalet vridningar. Genom lugn men samtidigt energigivande och stärkande yoga utforskar vi våra fantastiska kroppar och hittar in i olika positioner med en stor portion ödmjukhet och respekt för den egna kapaciteten. Du är perfekt som du är! Yoga kan vara ett sätt att förstå detta på och kan också bereda väg till större välbefinnande genom ökad fysisk uthållighet och styrka. De glädjehormoner (endorfiner) som frisätts när vi bjuder in till rörelse ger oss både mental och emotionell tillfredsställelse. Hur kan du röra dig för att må ännu bättre? Vad längtar din kropp efter? Vad längtar hjärtat efter?

Vad innehåller en klass i Warm Heart Yoga?
En klass i Warm Heart Yoga börjar med avslappning och meditation. Därefter värmer vi upp i sköna, stretchande rörelser och andningsövningar. I en gemensam delning får vi tid och utrymme att berätta hur vi mår och vad vi längtar efter. Delningen är frivillig och kan vara en stor gåva både för den som lyssnar och den som talar. Huvuddelen av klassen handlar om lugn, inkännande rörelse och skön cirkulation av både blod, energi och känslor. Vi rör oss genom lugna sköna solhälsningar och ödmjuka krigare, via mjukt vajande balanspositioner till lugnare bakåt- och framåtfällningar i Restorativestil. Genom klassen fokuserar vi på att stanna länge i de sköna vridningar vi gör. Avslutningsvis landar vi i en längre stunds avslappning och meditation.

Vad är målet med kursen?
Målet med Warm Heart Yoga är att ge dig tid och utrymme att utforska din kropp och öka ditt välmående genom sköna rörelser och värmande positioner. Klassen riktar sig till nybörjare såväl som lite mer vana yogis. Svårighetsgraden ligger på nybörjarnivå till medel, ej avancerad.

TID
Lördagar 8:00-11:00, 10 tillfällen, kursstart 23 mars 2019

PRIS
Kurspris 1 950 kr.

ANMÄLAN 
Anmäl dig till kursen genom via mail.

DROP IN-PRIS
Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats här.  165 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 230 kr för drop in, eller köp ett kort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. Om du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar så har du din gång tillgodo att använda på någon annan av våra klasser under terminen 2019. Yogamatta finns på plats att låna.

OM KURSLEDAREN
Lovisa Limseth är passionerad yogi och verksam inom konst- och teatervärlden, både som utövare och konstnär men framförallt som lärare. Hon har många års erfarenhet och utbildning inom yoga, meditation och Reiki och undervisar bland annat Yinyoga och Restorative Yoga, Hatha Yoga, Gravidyoga och Familjeyoga. Hennes yoga är mjuk, avslappnad och tillåtande och hon undervisar meditativt och intuitivt. Lovisa vill genom yogan skapa en harmonisk plats och en djupt tranformerande stund av stillhet där du kan slappna av och öppna upp för din egen inneboende potential att leva fullt ut.

"Jag tror att det viktigaste man kan göra i livet är att skapa utrymme för livet att naturligt utveckla sig självt, både på yogamattan och ute i världen. Hur vi presterar är mindre viktigt än det vi tillåter hända. Vi har all den kraft vi behöver inom oss. Allt vi behöver göra är att ge oss själva chansen att öppna upp för denna inre rikedom. Yoga, meditation och alla former av kreativa uttryck är perfekta nycklar!”
Lovisa Limseth