YOGAUTBILDNINGEN YOGA TILLSAMMANS

15-timmars yogautbildning på Infinite Yoga Malmö. En utbildning för dig som vill skapa lekfulla yogaklasser för barn och vuxna, oavsett om du är yogalärare, lärare, förskolelärare eller vill yoga hemma tillsammans med familjen.

Nästa utbildning går 13-15 oktober 2023
600 kr rabatt vid bokning senast 1 okt

YOGAUTBILDNING FÖR DIG SOM VILL LEDA YOGA FÖR BARN OCH VUXNA TILLSAMMANS

med Tilda Sonesson


I Yoga Tillsammans yogar barn och vuxen med varandra på mattan. Yogan är lekfull och innehåller sköna yogapositioner, spännande acro-övningar, lugnande meditationer och avslappningsövningar. Vi tränar balans, styrka och koncentration, samtidigt som anknytning och tillit får möjlighet att växa. Genom lekar och övningar om känslor får självkänslan möjlighet att växa sig starkare.


I denna yogaform får alla, både liten och stor, vara sig själv. Den kan fungera som en motpol till den vardagsstress som präglar mångas tillvaro. En stund och plats för rörelse, närvaro, lek och vila tillsammans, och en möjlighet att både se och att bli sedd.


Lagom ålder för barn som utövar denna yogaform är ca 4-8 år.


FÖR VEM PASSAR UTBILDNINGEN?

Denna utbildning är för dig som exempelvis:


• Har en längtan och en nyfikenhet kring att utföra yoga tillsammans med barn
• Är yogalärare och vill undervisa Yoga Tillsammans
• Arbetar med barn och vill använda Yoga Tillsammans i din yrkesroll
• Är förälder eller annan viktig vuxen och vill skapa härliga, roliga och meningsfulla yogastunder med barn hemma

• Vill skapa din egen kurs i Yoga Tillsammans, oavsett om du är yogalärare eller inte


UPPLÄGG

Utbildningen är 15 timmar och består av både praktik och teori. Yogaklasser, övningar och samtal varvas med teoretiska ämnen. Utbildningshelgen är för dig som vuxen, om du har ett barn som vill följa med så finns möjlighet till det under introduktionen till utbildnigen på fredagen kl 16-19.


OM LÄRAREN

Utbildaren Tilda Sonesson undervisar och utbildar inom yoga och meditation, och arbetar som skolkurator på en Waldorfskola. Tidigare jobbade hon med barnrätts- och föräldrafrågor under 10
år på Rädda Barnen.

”Jag har alltid engagerat mig och jobbat med och för barn, och har i Yoga Tillsammans fogat samman alla olika delar av mina erfarenheter”.

DATUM

Fredag 13 okt kl 16-19

Lördag 14 okt kl 9-16

Söndag 15 okt kl 9-16


PRIS

600 kr rabatt vid bokning senast 1 okt 2023, rabatterat pris 4900 kr inkl 25% moms

Ord pris 5500 kr inkl 25% moms
ANMÄLAN

johanna@infiniteyoga.seAVBOKNING
Avbokning mer än två veckor före start: avbokningsavgift 2500 SEK
Avbokning mindre än två veckor före start: 50% av den totala avgiften återbetalas.
Ingen återbetalning för avbokningar på dagen före kursstart och senare.


Om du får en sjukdom eller skada som inte gör det möjligt för dig att påbörja kursen återbetalar vi hela kursavgiften, förutom 500 kr i administrativ avgift, mot uppvisande av läkarintyg. Om du skulle råka ut för sjukdom/skada under påbörjad kurs som gör att du inte kan fortsätta kursen så flyttar vi din plats till nästkommande kurs, återbetalning är inte möjlig.

ÄNDRINGAR KAN FÖREKOMMA

Om ett eller flera steg av utbildningen inte kan hållas på plats i studion på grund av pandemirestriktioner eller andra anledningar, så kan kursdatum komma att ändras.