THE INFINITE ACADEMY

Välkommen till The Infinite Academy 

The Infinite Academy erbjuder utbildningar som öppnar dörren för dig som vill leva och skapa i din fulla potential.

Reiki I & II - Dedication to the Healer Path
Utbildning Studio
Start 14 maj 2021
med Anneli Wisén


I din fulla kraft Gravidyogalärarutbildning är utbildningen för dig som har ett genuint intresse för gravida kvinnor och deras välmående, och vill lära dig hur du på ett säkert sätt använder yogans kraftfulla redskap för att hjälpa kvinnor att må så bra som möjligt under graviditeten och under och efter förlossningen.
Utbildningen ger dig möjlighet att hitta din unika röst och ditt sätt att förmedla gravidyogan. Du får ta del av visdom från flera olika yogatraditioner och får personlig vägledning för att känna dig trygg i din lärarroll.
För varje steg i utbildningen möts vi under en heldag på plats i Malmö. Du har dessutom tillgång till ett omfattande utbildningsmaterial på kursplattformen online, med bland annat filmade yogapass och meditationer, föreläsningar med yogalärare och barnmorskor, och ljudfiler med Yoga Nidras.

Vinyasa Flow - As a Healing Art / Att följa Flödet
Yogalärarutbildning Studio
Start 2 juni 2021
huvudlärare Anneli Wisén

Du kan även välja att gå gravidyogalärarutbildningen helt online. Du får tillgång till en kursplattform med föreläsningar, yogaklasser, meditationer, Yoga Nidras och föreläsningar. Du får tillgång till personlig vägledning, gruppdelningar online samt en sluten Facebookgrupp för kursdeltagarna. Under en heldag per steg möts vi på Zoom för livesänd undervisning.
Utbildningen är för dig som har ett genuint intresse för gravida kvinnor och deras välmående och vill lära dig hur du på ett säkert sätt använder yogans kraftfulla redskap för att hjälpa kvinnor att må så bra som möjligt under graviditeten och under och efter förlossningen. Utbildningen ger dig möjlighet att hitta din unika röst och ditt sätt att förmedla gravidyogan. Du får ta del av visdom från flera olika yogatraditioner och får personlig guidning för att känna dig trygg i din lärarroll.