THE INFINITE ACADEMY

Vi erbjuder utbildningar som öppnar dörren för dig som vill leva och skapa i din fulla potential.

FRÅGOR? johanna@infiniteyoga.se & anneli@infiniteyoga.se2 OÄNDLIGA GRUNDUTBILDNINGAR

För dig som vill fördjupa din yogapraktik och dina yogakunskaper. 

I våra längre utbildningar ingår även känslohantering och verktyg för din personliga utveckling som individ och yogalärare. 

Följ Ditt Livsflöde
Vinyasa Flow Yogalärarutbildning
Utbildning Studio

Halvårsutbildning - Start 23 april 2022
Huvudlärare Anneli Wisén

Varmt välkommen att ta dig an en kraftfull och transformerande resa till ditt eget innersta uttryck i denna unika 200-timmars utbildning i Vinyasa Flow!

Vinyasa Flow är en yogaform som känns igen av stärkande asanas i kreativt flödande sekvenser. Ibland mjukt eller lekfullt, ibland via kraftfulla asanas så som armbalanser och inversioner, som utmanar oss både fysiskt och mentalt. Men Vinyasa Flow är så mycket mer än enbart den fysiska aspekten. Den kan som all annan yoga vara en väg till läkning och självutveckling, en väg att hitta dig själv, din inre röst och fulla potential.

En gedigen grundutbildning i yoga där din unikitet som lärare och individ ligger i fokus.

Ditt Inre Ljus
Grundläggande Yogalärarutbildning
Utbildning Studio & Online
Start 10-14 aug 2022
Huvudlärare Johanna Lindberg

En yogalärarutbildning för dig som vill känna och följa ditt inre ljus, och låta det guida både dig och andra i yogan. Genom den här 200-timmarsutbildningen blir du först din egen yogalärare och lägger en trygg grund för ditt personliga och unika yogautövande. Därefter får du kunskap och support för att i din egen takt ta steget att undervisa andra. Under utbildningens gång har du utrymme att integrera ditt sätt att yoga i din vardag och ditt liv. Efter utbildningen är du diplomerad yogalärare och har en stabil grund att stå på i din yoga. Framför allt är du redo att låta dina unika egenskaper som människa och yogalärare och ditt inre ljus stråla och leda dig framåt. 

SPECIALINRIKTADE UTBILDNINGAR

För dig som är intresserad av att utbilda dig inom en specifik yogaform. Passar även för dig som inte har en längre grundutbildning sedan tidigare, som till exempel en 200-timmars Vinyasa Flow-utbildning, eller Ditt Inre Ljus.
Kanske har du ett arbete inom vård och omsorg och vill komplettera din yrkeskompetens? Eller en önskan om att ta hand om Dig eller dina närstående, på ett hållbart sätt?

Att Komma Hem - Restorative Yogalärarutbildning

Yogalärarutbildning Studio
Start 9 april & 1 oktober 2022
Med Anneli Wisén

Restorative yogalärarutbildning är en utbildning för dig som vill landa in i närvaron i dig själv och guida andra ut ur en daglig stress och till läkning och återhämtning. Den ger dig verktyg att lyssna till din längtan trots bruset i vår vardag, och att om och om igen välja dig själva och det du behöver för att må bra. När vi läker oss själva, läker vi också den värld vi lever i!

Restorative yoga är en yogaform som växer snabbt och stadigt, och utbildningen passar dig som vill fördjupa dig av personliga anledningar, vill komplettera din yrkeskompetens, eller längtar efter att lära ut denna helande praktik till andra.

I Din Fulla Kraft - Gravidyogalärarutbildning

Yogalärarutbildning Studio & Online
S
tart maj & september 2022

Med Ulrika Liard Wedin & Johanna Lindberg


I din fulla kraft Gravidyogalärarutbildning är utbildningen för dig som har ett genuint intresse för gravida kvinnor och deras välmående, och vill lära dig hur du på ett säkert sätt använder yogans kraftfulla redskap för att hjälpa kvinnor att må så bra som möjligt under graviditeten och under och efter förlossningen.
Utbildningen ger dig möjlighet att hitta din unika röst och ditt sätt att förmedla gravidyogan. Du får ta del av visdom från flera olika yogatraditioner och får personlig vägledning för att känna dig trygg i din lärarroll.

Att Välja Läkningens Väg - Reiki I & II

Utbildning Studio

Helgkurs 26-27 mars 2022
med Anneli Wisén


Är du redo att dedikera dig till helandets väg? Kanske har du själv genomgått en transformation genom en läkningsprocess? Kanske går du igenom en sådan just nu? Kanske har du under livets gång ibland landat in i känslan av att du kan skapa det liv du längtar efter, bara genom att tillåta en skönare och friare energi inom dig och i din närhet? Alla kan komma i kontakt med sin inre healer och alla har förutsättning att ge och ta emot Reiki. Oavsett vad din anledning är att du söker dig till att fördjupa dig i energihealing - så är din tid nu. När du utbildar dig till Reiki Healer får du verktyg att sätta hälsosamma gränser för hur mycket och när du kan ge medmänniskor, och du lär dig att kanalisera den läkande energin - vilket innebär att du istället för att hämta den från dig själv, hämtar den från en obegränsad källa.

I Att Välja Läkningens Väg går vi igenom två steg under en kurshelg. Det första är att komma i kontakt med Reiki-energin och att guida den till din egen läkning. Det andra lär oss att rikta Reiki till vår omgivning. Efter utbildningen och deltagande av samtliga kurstimmar mottar du ett diplom som bekräftar din behörighet att ge Reiki till andra. 

Kursen baseras på traditionell Usui-Reiki där du genomgår så kallade attunements för att aktivera reiki-flödet genom dig. Den har också kompletterande och tydliga inslag av den shamanska läran för helande. 

PÅBYGGNADSUTBILDNINGAR

Har du redan en bakgrund som yogalärare eller arbetar du kanske som terapeut eller vårdpersonal? Våra påbyggnadsutbildningar är fristående och passar dig som vill vidareutbilda dig eller har ett intresse för en specifik inriktning. De kan också läggas till som en påbyggnadsmodul till våra 200-timmars- och specialinriktade utbildningar. 

Yoga Nidra - Yogalärarutbildning 30 timmar

Yogalärarutbildning Studio & hemstudier
Helgkurs 3-4 decembe 2022
Med Johanna Lindberg & Anneli Wisén


Fördjupa dig i den kraftfulla konsten att guida till djupgående avslappning, där återhämtning och energipåfyllning kan ske på djupet. Utbildningen går under en utbildningshelg i mars.


Meditation - Yogalärarutbildning 20 timmar

Yogalärarutbildning Studio
Datum släpps inom kort

Med Anneli Wisén & Johanna Lindberg  

En utbildning för dig som vill fördjupa dig i meditation, och lära dig olika tekniker som kan vara till hjälp både i din egen yogapraktik och i din yogaundervisning. Mer info om utbildningen kommer inom kort.


Varmt välkomna hit!

Vi som har grundat The Infinite Academy är Anneli Wisén och Johanna Lindberg. Tillsammans har vi över 20 års erfarenhet av att undervisa yoga – lugna och återhämtande yogaformer liksom yogaformer med styrka och flöde. Inslag av känslomedvetenhet, meditation och självreflektion är viktiga ingredienser i vår undervisning. 

Vi har erfarenhet av att undervisa yoga och driva yogastudios både i Sverige och internationellt, och ett stort gemensamt intresse i att ständigt utvecklas och växa som människor, både spirituellt, emotionellt och mentalt. Vi har båda bytt bana från bokförlags- och mediebranschen, och har har valt att ställa om och arbeta med helhetstänk för vår hälsa och våra naturliga uttryckssätt som människor. Vårt inre arbete har gjort det stora skillnaden och lett till kraftfulla skiften i våra liv, och vi skapar nu Infinite Academy för att guida och stötta andra på denna transformerande resa.

Vår önskan med The Infinite Academy är att du som väljer att gå en utbildning här ska få djupgående kunskap som integreras på alla plan i dig och ditt liv. Som yogalärare ser vi en stor skillnad i att lära ut något som vi läst oss till, jämfört med att förmedla vidare det som vi känner är djupt integrerat inom oss som en fundamental sanning i förhållande till jorden vi lever på och planeterna som vakar över oss.


" We but mirror the world. All the tendencies present in the outer world are to be found in the world of our body. If we could change ourselves, the tendencies in the world would also change. As a man changes his own nature, so does the attitude of the world change towards him. This is the divine mystery supreme. A wonderful thing it is and the source of our happiness. We need not wait to see what others do." - Mahatma Gandhi