SAMTALSTERAPI

OM SAMTALSTERAPI med Kristin Montagu-Evans & Josefin Magnusdotter
Vid ett samtal utgår vi ifrån dig precis där du befinner dig idag. Det här är din stund där vi helt och hållet fokusera på dig och vad du behöver just nu – och inget ämne är för stort eller för litet för att komma upp till ytan. Du är välkommen precis som du är och tillsammans medvetandegör vi det som behöver komma upp och ut, och som i sin tur bidrar till ökad förståelse till din livssituation och medför ett ökat välmående.

Under livet har vi väldigt lätt för att plocka på oss idéer, tankar och känslor som får oss att känna oss begränsade. Hur skulle det vara att släppa taget om allt det som inte tillhör dig? När vi har en ökad förståelse för oss själva har vi också lättare att göra medvetna val och bryta de mönster och vanor som inte längre genererar någonting för oss.

VEM ÄR SAMTALSTERAPIN FÖR?
För dig som upplever tex sorg, oro, stress och utbrändhet, högkänslighet, rädslor, psykisk ohälsa, ilska, förvirring och ”rörighet”, relationsproblematik, en känsla av att sitta fast, låg självkänsla, tyngd och trötthet, ångest (även panikångest), kroppsliga symptom m.m.

TERAPEUTERNA
Kristin Montagu-Evans är terapeut specialiserad inom tanke- och känslohantering och högkänslighet och har många års erfarenhet av att jobba med vägledning, förändringsprocesser och personlig utveckling. Kristin vidareutbildar sig just nu till familjeterapeut och kommer i framtiden även ta emot familjer för familjeterapi. Läs mer om Kristin här.

Josefin Magnusdotter är en av Infinites inhouse samtalsterapeuter. Josefin är terapeut specialiserad inom tanke- och känslohantering, högkänslighet, energiförståelse, förändringsprocesser och intuitionsarbete. Josefin ger även sessioner på engelska. Läs mer om Josefin här

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43 eller via telefon/Skype

PRISER OCH ANDRA FRÅGOR
Kontakta Kristin 0706-94 84 02, kristin@beyondtherapy.se

Sagt om

Boka

Via mail till Kristin eller Josefin:
kristin@beyondtherapy.se
josefin@infiniteyoga.se

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering. Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.