Terapi med sorgbearbetning

Om terapi med sorgbearbetning

Olika personer hanterar sorg på så olika vis. Tänk om sorgen kan se ut på olika sätt? Och tänk om det inte finns ett rätt eller fel sätt att sörja på?

 Vägledd sorgbearbetning är en möjlighet att gå på djupet, och få verktyg att möta din sorg och att bli vän med det som känns, i alla lager av dig. Terapin bygger på samtal, känslohantering och vägledning för att medvetandegöra de områden i din sorgeprocess som behöver extra fokus och stöd just nu. Många förknippar sorg med döden. Men sorg kan ge sig till känna även vid andra typer av förluster, som en sprucken relation eller ett förlorat jobb. Det är väldigt vanligt att vi undviker det som känns jobbigt eller obehagligt vilket gör att vi lider mer än vi behöver, och lever i undvikande och rädsla.

Sorg är så nära förbunden med kärlek. Som vågor sköljer den över oss för att till sist ebba ut till ett lugnare och stilla hav. Mitt i stormen kan du behöva stöd och hitta redskap som hjälper dig igenom.Om terapeuten

Kristin Montagu-Evans är  terapeut (utbildad psyko-, par- och familjeterapeut i Danmark) med fokus på tanke- och känslohantering, sorgbearbetning & högkänslighet och har många års erfarenhet av att jobba med vägledning, förändringsprocesser och personlig utveckling. 

Kristin har stort fokus på sorgterapi både via individuella sessioner och med grupper. Kristin vidareutbildar sig just nu till familjeterapeut och kommer under våren även ta emot familjer för familjeterapi. 

 Kristin har egen erfarenhet av en lång sorgprocess som gav henne djupa insikter på ett personligt plan och många verktyg och redskap i sitt arbete med sorgeprocesser. Kristin är trygg, lugn och hennes sätt att vägleda beskrivs som spot on där hon professionellt och intuitivt hittar rätt in till kärnan. Genom kraftfulla metoder guidas du in till din sanning och väl där kan förändringsarbetet ta vid.

Kristin brinner för att ge människor tillgång till verktyg och redskap för känslohantering både vid individuella sessioner, för par och i grupp. Kristin har tidigare undervisat i känslohantering för högkänsliga vid ”Yogaretreat Österlen” tillsammans med Ina Elverljung och Malin Sandell.


Praktisk information

SAGT OM
Läs tidigare kunders återkoppling!

BOKA
kristin@beyondtherapy.se

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>
Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering.
Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsligaa personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43 eller via telefon.

PRISER OCH ANDRA FRÅGOR
Kontakta Kristin  0706-94 84 02, kristin@beyondtherapy.se