Terapi med sorgbearbetning

Om terapi med sorgbearbetning

Olika personer hanterar sorg på så olika vis. Tänk om sorgen kan se ut på olika sätt? Och tänk om det inte finns ett rätt eller fel sätt att sörja på?

 Vägledd sorgbearbetning är en möjlighet att gå på djupet, och få möta din sorg och att bli vän med det som känns, i alla lager av dig. Terapin bygger på samtal, känslohantering och vägledning för att medvetandegöra de områden i din sorgeprocess som behöver extra fokus och stöd just nu. 

Många förknippar sorg med döden. Men sorg kan ge sig till känna även vid andra typer av förluster, som en sprucken relation eller ett förlorat jobb. Det är väldigt vanligt att vi undviker det som känns jobbigt och obehagligt vilket gör att vi lider mer än vi behöver, och lever i undvikande och rädsla.

Sorg är så nära förbunden med kärlek. Som vågor sköljer den över oss för att till sist ebba ut till ett lugnare och stilla hav. Mitt i stormen kan du behöva stöd och hitta redskap som hjälper dig igenom.Om terapeuten

Kristin Montagu-Evans är utbildad samtalsterapeut, parterapeut & familjeterapeut och har många års erfarenhet av att jobba med sorgbearbetning, vägledning, förändringsprocesser och personlig & andlig utveckling.


Hon beskrivs som varm, trygg och professionell i sitt sätt att vägleda. Hon brinner för att skapa ett tryggt rum för sina klienter där du med varsam hand, i din takt, intuitivt guidas in till det som känns svårt. Väl där öppnar sig nya möjligheter att bearbeta sorgen på djupet.


Kristin undervisar i känslohantering, sorgbearbetning, stressförebyggande metoder och högkänslighet för både privata grupper och på företag. Hon har medverkat i flertalet podcasts och tidningar och stått på scen med sin föreställning "Förlåt mamma" som handlar om sorg, kärlek, liv och död.


Kristin har utbildat sig i Sverige och Danmark och är medlem i Dansk Psykoterapeutföreningen (Mpf). Hennes terapi grundar sig i den psykodynamiska & existentiella läran. 

Praktisk information

SAGT OM TERAPI MED KRISTIN
"Det satte igång en massa nya tankar och jag kände mig väldigt mycket lättare efteråt.
Är otroligt tacksam för att ha möjligheten att ventilera med dig" // Sara

BOKA
kristin@beyondtherapy.se | 0706948402 

AVBOKNING
Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering.

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>
Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsligaa personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43 eller via telefon/Zoom.

PRISER OCH ANDRA FRÅGOR
Kontakta Kristin  0706-94 84 02, kristin@beyondtherapy.se