Samtalsterapi 

Om terapeuten

Dessa sessioner ges av Infinites in-house samtalsterapeut Josefin Magnusdotter.
Josefin är specialiserad inom självutveckling, tanke- och känslohantering, högkänslighet och förändringsprocesser. Josefin är utbildad inom högkänslighet hos
Högkänslighet Sverige.
Josefin ger även sessioner på engelska.


Samtalsterapi med Josefin

Terapin med Josefin handlar om självutveckling; om att skapa nya tankebanor och förhållningssätt still dig själv och dina känslor. Det handlar om att undersöka nya perspektiv samt att bredda din medvetenhet och syn på vad som är möjligt. Vi tittar på vad som fungerar i ditt liv, vad du längtar efter att förändra – och vad som hindrar dig.

Samtalen är ett utrymme för dig att få perspektiv på tillvaron och en möjlighet att lyfta fram och sortera bland alla de känslor och tankar som finns hos dig.
Ett utrymme där vi skalar bort gamla sanningar, förutfattade meningar och dömanden - och tittar på vem du är där bakom alla dessa lager. Med mycket värme och professionalitet går vi, i din takt, till kärnan av det som skaver och begränsar dig. Tillsammans utforskar vi nya infallsvinklar och tillåter alla känslor att komma upp.


Hsp – (högkänslighet) terapi

Vi plockar bort stämpeln som många verkar känna; att det är något ”fel” på dig för att du känner mycket - och istället ger vi dig verktyg så att du med hjälp av din högkänsligheten kan leva ditt största liv. Tänk om det inte är något fel på dig? Tänk om det aldrig har varit något fel på dig?
Vi arbetar med högkänsligheten som en oändlig gåva och vägvisare. Tänk om din extra känslighet och inkännande förmåga är din kompass som kan guida dig till ditt största liv?

Om samtalsterapi 

VEM ÄR SAMTALSTERAPIN FÖR?
För dig som upplever att livet känns överväldigande, har svårt att få livspusslet att gå ihop, eller har en känsla av att ha kört fast eller att vara otillfredsställd. För dig som känner frustration, uppgivenhet, utmattning, nedstämdhet eller kämpar med oro, stress och rädslor. För dig som har en längtan efter förändring och mer lätthet i ditt liv.

För dig som är väldigt inkännande/högkänslig/sensitiv och som längtar efter att få perspektiv och verktyg så att du med hjälp högkänsligheten kan skapa ett liv som du mår riktigt bra av.  

OM SAMTALSTERAPI
• Känner du att du har du kört fast?

• Längtar du efter mer lätthet i livet?
• Upplever du att du ofta fastnar i ältande?
• Blir du ofta överväldigad av sociala sammanhang?
• Upplever du att din känslighet ofta blir missförstådd?
• Har du en tendens att ofta ta ansvar för andras känslor?
• Försöker du kontrollera din tillvaro?
• Längtar du efter att släppa taget om andras åsikter och förväntningar och välja ett liv som passar dig?


Praktisk information

SAGT OM
Läs tidigare kunders återkoppling!


BOKA
josefin@infiniteyoga.se


Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>
Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering.
Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.


MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43 eller via telefon/Skype

PRISER OCH ANDRA FRÅGOR
Maila Josefin, josefin@infiniteyoga.se