SAMTALSTERAPI

Samtalsterapi 

Vid ett samtal utgår vi ifrån dig precis där du befinner dig idag. Det här är din stund där vi helt och hållet fokusera på dig och vad du behöver just nu – och inget ämne är för stort eller för litet för att komma upp till ytan.
Läs mer >>

Terapi för högkänsliga

Den här terapin är för dig som är högkänslig och som längtar du efter att vara den du är och utforska din sensitiva begåvning på djupet. HSP-terapin bygger på samtal, känslohantering och intuitiv vägledning för att medvetandegöra och därefter förändra det som inte fungerar i ditt liv, på alla plan.
Läs mer >>

Terapi vid ätstörning

Ätstörningar har ingenting med kilon, ålder eller kön att göra. Det handlar om känslor alltihop. Terapin går ut på att medvetandegöra och därefter förändra oönskade beteenden, känslo- och tankemönster. 
Läs mer >>

Terapi vid utmattning

Är du stressad och känner av symptom av utmattning? Är du mitt i en utmattning just nu? Kanske har du varit utmattad och vill förebygga att du blir det igen? I ett akut läge av utmattning är vila och återhämtning största prioritet.
Läs mer >>

Terapi för gravida
& nyblivna mammor

Har du tankar, funderingar och känslor runt din graviditet? Känner du dig överväldigad av många olika känslor runt det stundande eller nya föräldraskapet?
 Läs mer >>

.


Josefin Magnusdotter

Terapin med Josefin handlar om självutveckling; om att skapa nya tankebanor och förhållningssätt still dig själv och dina känslor. Det handlar om att undersöka nya perspektiv samt att bredda din medvetenhet och syn på vad som är möjligt.
Josefin håller i samtalsterapi, terapi vid ätstörningar, HSP-terapi och utmattning.

Kontakt:
 
josefin@infiniteyoga.se

Priser och andra frågor
Maila
 Josefin ( josefin@infiniteyoga.se  0793401048 )


Mottagning

Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43 eller via telefon/Skype
Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering.
Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>