Reiki Therapy med Anneli 

Läs mer om Anneli

Om terapeuten 

Anneli är Reiki Master, Reiki-terapeut och lärare, och utbildar nya Reiki Healers inom Reiki I & II/ Reiki Master sedan 2018. Nästa utbildning med Anneli i Usui Reiki & Multidimensional Healing går på Infinite Yoga i Malmö under våren 2021!
Anneli receives clients in Swedish, English and Spanish.

Reiki therapy 

Reiki är en mjuk behandlingsform med ursprung i Japan. Rei betyder universell och ki betyder livsenergi - vilket motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien. Det är en form av healing, som både kan ges i form av beröring men även på avstånd i samma rum eller på distans. Reiki som metod är inte kopplad till någon form av religiös övertygelse eller annan trosform. Du behöver alltså inte tro på kraften för att den ska fungera.

Reiki-energin har påvisad effekt vid olika problem i den fysiska och eteriska kroppen, såsom vid stress, smärta, ångest eller spänningar. Reiki är en holistisk behandling och arbetar där den behövs som mest och därför kan varje session upplevas olik en annan. Reiki är godkänd av skatteverket som rehabiliterande friskvård med utgångspunkt från de studier som gjorts. Därför går det även bra att använda ditt friskvårdsbidrag till reiki sessioner.

Hur går behandlingen till?
Du vilar och slappnar på en massagebänk med dina vanliga kläder på, och får ta emot mjuk beröring ovanför eller på kroppens olika energicentrum. Du behöver inte tidigare erfarenheter för att kunna ta emot en behandling.

Reikiterapi med Anneli Wisén

I en behandling i reikiterapi med Anneli kombineras Reiki Healing och samtalsterapi. 
Som inledning samtalar vi kring anledningarna till varför du söker dig till Reiki, var du befinner dig i livet just nu och vilka teman som du hoppas på att behandla under sessionen. Vi sätter också personliga mål för din behandling, och tittar på personliga verktyg för att du på ett medvetet plan så småningom ska kunna arbeta med dina energiblockeringar på egen hand i ditt vardagliga liv.

Många energiblockeringar uppstår tidigt i våra liv, och därför är en viktigt del av behandlingen att vi tar reda på hur de tillkommit, så att vi också kan motverka att de fortsätter att uppstå även efter dina behandlingar i Reiki.

Under en djupt avslappnande och balanserade reikibehandling arbetar sedan Anneli med de blockeringar/stagnerade energi som kartlagts redan under samtalet, tillsammans med andra områden och teman som upptäcks i ditt energifält under behandlingen. Under Reikin mottar Anneli intuitivt både bilder och personliga budskap, vilka bidrar till att kartlägga det som kan behövas för att du på sikt ska få möjlighet att frigöra energiblockeringar permanent. Det kan till exempel röra sig om information som påvisar hur blockeringarna upstått, eller hur de via vanemönster fortsätter att uppstå inom dig.

Som avslutning på varje session samtalar vi om vad som dykt upp under Reiki-behandlingen, och om dina upplevelser. Beroende på vad vi mötts av, kan Anneli också komma att ge personliga övningar inför nästa session. När vi medvetandegör energiblockeringarna i reikiterapi, har du som klient möjlighet att ta emot Reiki-energin på ett integrerande sätt och aktivt ge understöd till healing-processen, vilket i sin tur möjliggör ett mer långvarigt resultat.

Syftet med Annelis arbete som Reiki-terapeut, är att du under en helande, stress-reducerande och fjupt avslappnande session ska få vetskap om hur energiblockeringarna uppstått inom dig. Samt att få med dig verktyg att själv hantera blockeringar i ditt energifält -  i goda fall redan innan de uppstår igen.
 

  • Anneli erbjuder Reikiterapi som 90-minutersbehandling, och bokas med fördel i en serie på 3 eller 5 ggr. Vilket ofta är ett minimum för att utforma mål med din behandling.
  • Du är också varmt välkommen att boka traditionell Reiki Healing med Anneli, som 60- eller 90-minutersbehandling.

För båda behandlingsformer kan du välja att komma på enstaka behandlingar, eller med klippkort på 3/5/10 sessioner.Praktisk information

BOKA
via mail till Anneli: anneli@infiniteyoga.se

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering.
Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>