Läs mer om Filippa

Om terapeuten 

Filippa Widell Basovic är utbildad yogalärare, Reiki Master Usui Holy Fire lll, medial vägledare, massageterapeut och diplomerad holistisk livscoach. Filippa tar emot klienter för samtal och behandlingar.

Reiki healning, Reiki med medial vägledning & Reiki med soundhealning 

Reiki är en mjuk behandlingsform som är effektiv vid stress, smärta, ångest, sömnsvårigheter och fysiska problem. Även för den som vill ta emot djupavslappning för ett ökat välmående.

Tekniken är enkel men kraftfull och har sitt ursprung i Japan.

Rei – betyder andlig visdom (universiell) och Ki – livsenergi, som qi på kinesiska och prana på sanskrit.  

Reiki är en behandlingsform som utförs genom handpåläggning på olika delar av kroppen. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocess och hittar dom områden i kroppen som behöver behandlas. Den löser upp blockeringar som kan vara mentala, emotionella och själsliga. Vi alla människor har en historia med oss som skapat beteenden och som satt sig i kropp, sinne och själ både på gott och ont. Med Reiki så kan vi rena våra kroppar och skapa nytt fritt flöde som ger oss kraft och livsenergi.

Reiki är en japansk energimedicin som ger djupavslappning och bidrar till kroppens naturliga självläkning.


Hur går en Reiki behandling till?

Reiki healing  är en 60 minuters behandling som börjar med ett kort samtal i 5–10 min, därefter sker behandlingen på en mjuk bänk där du behåller kläderna på, du tar emot handpåläggning och låter kropp och sinne slappna av. Är du intuitiv kan du själv få upp var din kropp har obalans, behöver läkning eller var någonstans smärtan kommer från.
Reiki och medial vägledning  är en behandling som utförs liggande på en mjuk bänk och där du kommer att få ta emot handpåläggning och komma i djupavslappning. Under behandlingen får jag upp bilder och meddelande som jag delar med mig efteråt och som kan var en fin vägledningen för dig.

 Behandlingen pågår i 60 min. 
Reiki och soundhealing  behandlingen inleds med ett kort samtal på 5-10 min, därefter sker behandlingen på bänk med kläderna på under 30min och avslutas med vibrationer från kristallskålar som vibrerar i kroppen och balanserar och öppnar upp för läkning.Skålarna har en hertz som är stämd i 432 och varje skål har en egen ton som är kopplad till ett chakra.Toner och musik som är inställd på 432 Hz är mer vänlig för öronen och förenar till den universella harmonin och genererar positiva effekter på sinne och kropp. Hjälper oss att släppa emotionella blockeringar och sägs vara mest fördelaktigt för människor.Behandlingen sker i tystnad. Reiki Healing är godkänt som friskvård av Skatteverket, du kan alltså få Reiki behandlingar genom din arbetsgivare. Reiki är godkänt av WHO. 


Praktisk information 

Boka via mail till Filippa: info@holisticlife.nu

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43
eller via online/telefon

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering.
Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>