REIKI

Reki som behandlingsform 

Reiki är en mjuk behandlingsform med ursprung i Japan. Rei betyder universell och ki betyder livsenergi - vilket motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien. Det är en form av healing, som både kan ges i form av beröring men även på avstånd i samma rum eller på distans. Reiki som metod är inte kopplad till någon form av religiös övertygelse eller annan tros form. Du behöver alltså inte tro på kraften för att den ska fungera.

Reiki energin har påvisad effekt vid olika problem i den fysiska och eteriska kroppen, såsom vid stress, smärta, ångest eller spänningar. Reikin arbetar där den behövs som mest och därför kan varje session upplevas olik en annan. Reiki är godkänd av skatteverket som rehabiliterande friskvård med utgångspunkt från de studier som gjorts. Därför går det även bra att använda ditt friskvårdsbidrag till reiki sessioner.

Hur går behandlingen till?

Du vilar och slappnar på en massagebänk med dina vanliga kläder på, och får ta emot mjuk beröring på kroppens olika energicentrum.  Du behöver inte tidigare erfarenheter för att kunna ta emot en behandling.

Vi som håller i Reiki 


Reiki Healing med Gloriana

I en Reikibehandling med Gloriana landar du först in i en stunds vila på en massagebänk. Du blir guidad i en avslappning för att lättare kunna slappna av under behandlingen. På så vis kan du lite enklare släppa på tankar och den naturliga anspänningen i kroppen. Därefter går Gloriana igenom olika energicenter i kroppen genom att mjukt placera händerna över dem. Varje session är unik och anpassas efter dina behov. Vanligtvis kommer förnimmelser till henne i form av färger, bilder, ord eller känsla i händerna när hon arbetar. Sessionen avslutas med ett kort samtal där du får ta del av detta samt även landa i vad du själv upplevt om du önskar.
Boka Reiki med Gloriana här >>

Reiki Therapy med Anneli

I en behandling i reiki-terapi med Anneli kombineras Reiki Healing och samtalsterapi. Sessionen inleds med ett samtal kring anledningarna till varför du söker dig till Reiki, var du befinner dig i livet just nu och vilka teman som du hoppas på att behandla under sessionen.
Under en balanserade och djupt avslapnande reikibehandling arbetar därefter Anneli med de områden som kartlagts under samtalet, tillsammans med andra blockeringar som upptäcks i ditt energifält under behandlingens gång. Som avslutning samtalar vi om budskap som dykt upp under behandlingen, och om dina upplevelser.
Läs mer om Reiki med Anneli här >>

Reiki Healing med Filippa

Filippa ger Reiki healing, reiki healing med medial vägledning samt reiki healing med sound healing.
Filippas behandlingar pågår i 60 minuter och inleds med ett kort samtal i 5–10 min. Därefter sker behandlingen på en mjuk bänk där du tar emot handpåläggning och låter kropp och sinne slappna av.

Läs mer om Reiki healing och reiki healing med medial vägledning, samt reiki healing med sound healing med Filippa här >>