Reiki

Om terapeuten

Karin Sjönnemo är yogalärare, samtalsterapeut och ger behandlingar i Reiki och Access Bars. Karin vill bidra till en värld av mer medvetenhet, där vi lyssnar mer till oss själva och till varandra och där vi vågar vara sårbara och ärliga. För att det ska vara möjligt ser Karin att vi behöver skapa mer tillåtande - till oss själva, våra kroppar, våra känslor och till varandra, gå bortom dömande och istället börja välja det som känns sant för oss.


Om Reiki

Reiki är en mjuk behandlingsmetod för stressreducering i både den fysiska kroppen, mentalt och känslomässigt. Ordet reiki har japanskt ursprung där "rei" betyder andlig visdom och "ki" betyder livsenergi (chi i Kina, prana i Indien). Man kan säga att reiki är andligt styrd livsenergi - en helande kärleksfull energi som flödar av sig själv från en oändlig källa genom den som ger reiki till den som tar emot. 
Insikten om att livsenergi flödar inom allt levande är mångtusenårig och reikienergin - en speciell sorts ki - återupptäcktes av Mikao Usui i början av 1900-talet och tekniken har därefter fortsatt att sprida sig i världen.
I modern tid forskas det mycket på reiki och dess effekter och i många länder (till exempel USA, Australien, England, Spanien, Portugal, Mexico och Bolivia) används reiki som kompletterande metod på sjukhus och/eller förlossningsavdelningar för att lindra oro och ångest samt bidra till kroppens läkeprocess.
Du kan läsa mer om reiki på Reikiförbundets hemsida.


Behandlingen är enkel men kraftfull och ges dels genom handpåläggning, dels genom att utövaren håller sina händer en bit ovanför mottagarens kropp.


Hur går en behandling till?

Vi inleder med ett kort samtal där du får berätta hur du mår och om det är någon plats i kroppen eller i ditt emotionella system som behöver extra omsorg. Sedan får du en behandling liggande med slutna ögon, påklädd och med filt över dig på en massagebänk. Du får välja om det ska vara lugn musik i rummet eller tystnad. Hela kroppen behandlas och vi kan lita till att reikienergin går dit där den behövs. Behandlingen, inklusive kort samtal före och efteråt, pågår i 60 minuter.

Hälsofördelar

Ökar energinivå om den känns låg
Minska oro, rädsla och ångest
Minska stress
Lindra vid sömnsvårigheter och trötthet
Minska nedstämdhet och depression
Lindra vid smärta
Frigöra spänningar
Lugna tankar som snurrar
Läka emotionella trauman
Du kan också ta emot reiki om du bara längtar efter att få slappna av, släppa taget om tankarna för en stund eller få en energiboost.

Praktisk information 

BOKA
Klicka på länken för att boka en tid
(karin.sjonnemo@gmail.com)

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering.


PRIS
1 behandling 60 minuter kostar 1110 kr (888 kr + 25% moms)

Reiki räknas som friskvård, så vill du använda ditt friskvårdbidrag går det fint!

TERAPEUTEN
Dessa sessioner ges av Karin Sjönnemo

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43

BOKNING & FRÅGOR
Klicka på länken för att boka en tid
(karin.sjonnemo@gmail.com)

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >
>