HOLISTISK LIVSCOACHING MED FILIPPA

I livscoaching ser vi till hela människan – emotionellt, mentalt, själsligt, och om du önskar även medialt. Vi ser på dåtid, nutid och framtid, det du önskar skapa och det du vill släppa taget om.


I coachingen utgår vi från ett område i ditt liv som du vill förändra och därefter hittar vi den riktning du vill ta ut. Med hjälp av kraftfulla frågor, avslappningsövningar, meditation, visualiseringsövningar, chakrabalansering och stöttning kan du skapa i ditt liv och och nå det mål du önskar. Vi människor har alla svaren inom oss men ibland behöver vi stanna upp och känna på det som är. Livet vi har levt har en stor påverkan på hur vi tänker, känner och lever idag. Ibland har det uppstått blockeringar som vi behöver lösa upp, för att må och känna oss bättre.  


Holistisk Livscoaching är till för alla människor. Ibland handlar det om att få bli hörd och att någon lyssnar, eller att vi hamnat i ett mellanläge och ”kört fast”. Andra gånger handlar det om låg självkänsla och självförtroende eller det lilla barnet i oss som blivit sårat och som behöver få komma fram och få förståelse och förlåtande.


OM FILIPPA

Filippa Widell Basovic är utbildad holistisk livscoach, massageterapeut, stressterapeut samt yogalärare. Hon kombinerar och skräddarsyr sina erfarenheter på ett sätt som passar just dig som klient och din utveckling där du är i livet. Från sessionerna med Filippa får du med dig kraftfulla verktyg att använda när du vill skapa förändring och storhet i ditt liv.


“Att få jobba med personlig självutveckling och se människor få tända sina inre ljus med kärlek och livsenergi är vackert. När jag själv gick igenom en svår tid i livet och fick ett själsligt uppvaknande föddes en längtan om att få dela och sprida ljus till andra medmänniskor.

Vi människor är alla här på jorden och har en eller fler uppgifter att genomföra och att sprida ljus och kärlek.”


MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43 eller via telefon/Skype

PRISER OCH ANDRA FRÅGOR
Maila Filippa >>

valbefinnande@gmail.com


Sagt om

Boka

Via mail till Filippa: 
valbefinnande@gmail.com

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering. Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.