HALVÅRSPROGRAM FÖR UTMATTADE
MED YOGA OCH TERAPI

Halvårsprogram 

Är du stressad och känner av symptom av utmattning? Är du mitt i en utmattning just nu? Kanske har du varit utmattad och vill förebygga att bli det igen?

I Infinite Yoga Malmös program med yoga och terapi för utmattade får du möjlighet att på riktigt ta hand om och lyssna på dig. Under ett halvår finns våra terapeuter vid din sida, och du har fri tillgång till yoga på Infinite Yoga - din egen plats för vila och återhämtning.


I ett akut läge av utmattning är vila och återhämtning största prioritet. Men att vila ett nervsystem som vant sig vid att gå på högvarv är inte alltid helt enkelt. Här får du hjälp att se vad du behöver för att varva ner och vad som är återhämtning för just dig.

Helt i din takt kan du ta dig närmare din kärna och se vad din utmattning har att berätta för dig - egentligen. Våra terapeuter finns vid din sida under 6 månader och stöttar dig genom din personliga process.

I vår terapi och yoga vänder vi på begreppen och vill bidra till att släppa laddningen i ordet utmattning. Tänk om det inte är något fel på dig? Tänk om utmattningen eller den stress du känner inte heller är fel? Tänk om utmattningen är en guide och en väldigt smart signal från din kropp som kommunicerar att något måste förändras - nu. Tillsammans ser vi på hur du med enkla medel kan börja hitta redskap för en vardag och ett liv som funkar bättre för dig.

Utmattning måste inte leda till att du gör en tvärvändning i livet, även om det händer att den gör det. Utmattningen kan även leda till förändring i ditt synsätt, som gör att ditt liv känns helt annorlunda även om det utåt sett och praktiskt inte sker så stora förändringar.

Vi ser bortom stress och prestation och går till kärnan, där känslan av utmattning på sikt kan hjälpa dig att förändra det du vill och skapa ditt liv så som du på riktigt önskar.

UPPLÄGG
I vårt program för utmattade möter du en terapeut som vid 10 terapisessioner under 6 månader ger dig stöd, verktyg för känslohantering och nycklar till ditt välmående i din takt. Du har under 6 månader fri tillgång till alla yogaklasser och kurser i ordinarie schema på Infinite Yoga Malmö (ca 20 klasser i veckan under våren 2020), och tillsammans med terapeuten kan du se över vilka kurser som matchar dig just nu. Infinite Yoga Malmö har stort fokus på klasser med yoga, meditation och andningsövningar för vila, återhämtning och energipåfyllning.

Praktisk information 

UPPLÄGG HALVÅRSPROGRAM
Infinite Yoga Malmös Halvårsprogram för utmattade innehåller:
10 terapisessioner samt Halvårskort på yoga för totalt 15 000 kr (ord pris 18 700 kr)
Delbetalning möjlig, 2 500 kr/månad i 6 månader, eller kontakta oss för att se på andra betalningsmöjligheter.

KAN DITT ARBETE BETALA?
Allt fler företag ser värdet i att ge sin personal stöd och verktyg för stresshantering. Vårt program för utmattade riktar sig även till företag som vill:
• Förebygga sjukskrivningar
• Underlätta för sjukskrivna att hitta sitt bästa sätt att fortsätta arbetet
• Lägga grund för ett förbättrat arbetsklimat
• Ge de anställda värdefulla verktyg för stress- och känslohantering
• Förändra sitt synsätt på utmattning


Kontakta oss om du vill ha mer info om hur företag kan ha fördel av programmet för utmattade, eller om du vill ha en infobroschyr att ge till din arbetsgivare.

PRAKTISK INFO
Du bokar via mail och betalar på faktura. Vi bokar ett första terapisamtal, och du och din terapeut gör tillsammans en plan för kommande terapitillfällen, samt för vilka yogaklasser och kurser som matchar dig just nu. Halvårskortet aktiveras när du önskar och ger dig tillgång till alla klasser och kurser i Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud. Yogasalen är redo för dig när du kommer, uppdukad med yogamatta, mjuk filt och sköna bolster att låna. Omklädningsrum med dusch finns. Vi bjuder på te när du kommer.

Kontakta oss om du vill veta mer, eller komma på en kopp te och en rundvisning i yogastudion.

Halvårsprogrammet ersätter inte primärvårdens insatser, utan är ett komplement. Om du är deprimerad och har mycket ångest kan du behöva även annan hjälp.

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>
Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.


Om terapeuterna

Läs mer om Josefin
Josefin Magnusdotter är samtalsterapeut specialiserad inom tanke- och känslohantering, högkänslighet, förändringsprocesser och intuitionsarbete. Josefin har många års erfarenhet av ledarskap i den privata sektorn och har alltid använt sin högkänsliga förmåga i den rollen utan att egentligen veta varför hon kunde läsa av gruppdynamiker, stämningar och "det osagda". För några år sedan blev Josefin medveten om vilken gåva det är att vara högkänslig - när personen får verktyg och en fungerande miljö! Verktygen kom att förändra Josefins liv och i det föddes en oerhört stark vilja att ge fler tillgång till dessa.
.

Kristin Montagu-Evans är terapeut (utbildad psyko-, par- och familjeterapeut i Danmark)  med fokus på tanke- och känslohantering, sorgbearbetning & högkänslighet och har många års erfarenhet av att jobba med vägledning, förändringsprocesser och personlig utveckling. Kristin brinner för att ge människor tillgång till verktyg och redskap för känslohantering både vid individuella sessioner, för par och i grupp. Kristins sätt att vägleda beskrivs som spot on där hon professionellt och intuitivt hittar rätt in till kärnan. Genom kraftfulla metoder guidas du in till din sanning och väl där kan också förändringsarbetet ta vid.

Maila Kristin på kristin@beyondtherapy.se eller ring på 0706948402


Boka för mer information