COACHING

Coaching 

Kontakta Josefin för mer information om coaching. 
josefin@infiniteyoga.se

Holistisk livscoachning

Livscoaching handlar om att utgå från ett område eller ämne som du vill förändra eller förbättra och därefter hitta ett mål som du önskar komma till. Vi använder oss av hjälp av kraftfulla frågor, avslappningsövningar, meditation, visualiseringsövningar, chakrabalansering m.m.
Läs mer >>

Josefin Magnusson

Terapin med Josefin handlar om självutveckling; om att skapa nya tankebanor och förhållningssätt still dig själv och dina känslor. Det handlar om att undersöka nya perspektiv samt att bredda din medvetenhet och syn på vad som är möjligt. Josefin håller i samtalsterapi, terapi vid ätstörningar, HSP-terapi och utmattning.

Filippa Widell Basovic

Filippa Widell Basovic är utbildad yogalärare, Reiki Master Usui Holy Fire lll, medial vägledare, massageterapeut och diplomerad holistisk livscoach. Filippa tar emot klienter för samtal och behandlingar.
Filippa håller i Reiki, holistisk livscoaching & taktilmassage


Mottagning

Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43 eller via telefon/Skype
Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering.
Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>

Frågor? 

 Vänligen kontakta
 
info@infiniteyoga.se

Priser och andra frågor
Maila
 Josefin ( josefin@infiniteyoga.se  0793401048 )