BREATHWORK - ANDNINGSTERAPI
UTVALDA TILLFÄLLEN VÅREN 2019

Breathwork - andningsterapi

Andningsterapi är ett sätt att släppa taget om det som varit.

 Vårt andetag är den mest konkreta manifestationen av energi och är nära kopplad till vår själ, vår energikropp. Länge har kloka kvinnor och män, healers och schamaner känt till kraften vi har i vårt andetag och använt sig av olika andningstekniker för att stödja kroppens självläkning. Andningsterapi handlar om att medvetet förändra andningsmönstret för att förlösa trauman och stagnation i kroppen. Biodynamisk andning är en speciell andningsteknik, som hjälper dig att släppa fysiska och emotionella spänningar som sitter på djupet. Tekniken stödjer oss i att få fatt i och lösa upp blockeringar som kan ha skapats redan när vi var mycket små. Den kallas ibland även för Re-Birthing eftersom många upplever det som en slags pånyttfödelse. Andningen varar ungefär i 60 min. Efter sessionen skapar vi utrymme för en stunds vila samt vidare samtal, om du själv önskar det.

Sagt om tidigare Breathwork-sessioner med Stina:

"Det mest kraftfulla jag någonsin har varit med om!" - A

"Till en början tänkte jag... Guud vad tråkigt! Men efteråt kändes det som att jag hade förlöst blockeringar som jag inte ens visste att jag hade." - M

TID
Söndagen den 16 februari 2020 kl 12.00-14.30


PRIS
Drop in 425 kr

ANMÄLAN
Anmäl dig till kursen här!

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inte ha några förkunskaper för att delta.

OM KURSLEDAREN
Stina fascineras av naturens alla mekanismer och helande egenskaper och är utbildad naturterapeut vid Naturmedicinska Akademin. Hon är även utbildad inom känsloterapi på Infinite Yoga Malmö. Hon har undervisat yoga sedan 2014 och besitter kunskaper i helande och självläkning från flera kurser i traditionell thai yoga massage.

För Stina är livet en resa i självinsikt. Med en grundläggande nyfikenhet på världen och en önskan om att utforska den, strävar hon efter att söka helhetsperspektiv. Genom livet har hon alltid sysslat med rörelse i olika former som dans, akrobatik, martial- och healing arts. Stina har fomats av sin intuitiva förmåga att läsa mellan raderna med energi och nyfikenhet.