BLOMMA I DIG SJÄLV - YOGA OCH SAMTALSTERAPI

YOGA OCH SAMTALSTERAPI FÖR LIVSUTVECKLING I SOMMAR

, Hur skulle det kännas att utforska och ta hand om dig själv i sommar? Längtar du efter att bli på djupet sedd?

På Infinite är yoga och samtal en naturlig kombination som ger dig möjlighet att både se dig själv - och att bli sedd i din helhet, i allt du är. Kravlöst och utan dömande. Både yogan och samtalen bygger på en djupt tillåtande värme, trygghet och medvetenhet. En plats där du har möjlighet att möta din kropp och lyssna på din egen röst utan krav på prestation. En plats för återhämtning, tryggt utforskande och nya perspektiv.


Vi vill ge dig möjlighet att möta dig själv och din kropp på yogamattan i sommar och att samtidigt bli på djupet sedd och hållen i samtal. Vår filosofi är att när vi blir hörda och sedda, så kan vi också blomma.


Tänk om din kropp kan bli den trygga plats som du letar efter? Tänk om din inre röst kan ge dig den vägledning du längtar efter att få, genom att i ett tryggt utrymme få plats att höras? Att få blomma ut i din kraft och vishet. För du vet, du vet så mycket mer än du tror.Välkommen till Infinite i sommar!
Yogan kan du välja att göra antingen i studion eller online, och terapisessionerna sker online. Det innebär att du kan ta del av detta livsutvecklande program med yoga och samtal, oavsett vart du bor och vart du är i sommar.

YOGA I STUDION OCH ONLINE

Infinite Yogas paket för livsutveckling innehåller 3 månader av obegränsad tillgång till yoga den 29 maj-27 augusti 2023, välj om du yogar på plats i studion eller live online.

De flesta av klasserna på Infinite Yoga är lugna och meditativa, och du kan också välja att vara med på mer flödande och stärkande klasser. Många av yogaklasserna går både i studion och sänds live online, så att du kan vara med på det sätt du önskar.
Se hela utbudet av sommarens yoga här >>


SAMTALSTERAPI

Paketet innehåller 3 sessioner à 60 minuter samtalsterapi på telefon eller online med Josefin Magnusdotter. 

Hur skulle det kännas att få vara den du är – helt utan ursäkter, förklaringar eller dåligt samvete?

Tänk om det inte finns en endaste liten del av dig som behöver fixas? Tänk om alla beteenden och tankar du plockat in i ditt liv är reaktioner på de perspektiv och paradigm som finns runt omkring dig?

Tänk om allt handlar om perspektiv? Vilka nya perspektiv och livsverktyg behöver du för att känna mer frihet i ditt liv? Tänk om beteenden och tankar ändras – och nya dörrar öppnas – när vi ser andra perspektiv?

Praktisk information 


INNEHÅLL

• Samtalsterapi via telefon eller Zoom vid 3 tillfällen med Josefin Magnusdotter, värde 3150 kr
• Infinite Summer-yogakort, värde 2500 kr, samt förinspelad morgonyogakurs, värde 590 kr
Pris: 4800 kr (värde 6240 kr)
Delbetalning möjlig, 1 600 kr/månad i 3 månader

BOKNING & FRÅGOR

josefin@infiniteyoga.se

KAN DITT ARBETE BETALA?

Många företag ser värdet i att ge sin personal stöd och verktyg för stresshantering. Vårt program för livsutveckling riktar sig även till företag som vill stötta sin personal genom att:

• Lägga grund för ett förbättrat arbetsklimat
• Ge de anställda värdefulla verktyg för utveckling samt stress- och känslohantering
• Ge förutsättningar för sina anställda att förbättra sin hälsa fysiskt och mentalt

Kontakta oss om du vill ha mer info om hur företag kan ha fördel av programmet för livsutveckling.

PRAKTISK INFO

Du bokar via mail till josefin@infiniteyoga.se. Yogakortet ger dig tillgång till alla klasser och kurser i Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud. Yogasalen är redo för dig när du kommer, uppdukad med yogamatta, mjuk filt och sköna bolster att låna. Omklädningsrum med dusch finns. Vi bjuder på te när du kommer.

KONTAKT

För mer information och frågor, varmt välkommen att kontakta Josefin Magnusdotter, josefin@infiniteyoga.se >>

OM TERAPEUTEN

Josefin Magnusdotter är coach och samtalsterapeut utbildad i London och i Sverige. Hon har även en bakgrund som civilekonom med många års erfarenhet av ledarskap i näringslivet. Hos Josefin blir du mött med stor värme och professionalitet. En av Josefins ledstjärnor är att du som klient har alla svaren i dig. I ett tryggt utrymme hjälps vi åt att skapa din väg framåt, utifrån dina behov, förutsättningar och drömmar.


SAGT OM TERAPI MED JOSEFIN

"Josefin är en fantastisk, lyhörd, proffsig, och en mycket vänlig och inkännande terapeut. På bara några få samtal fick jag insikter och verktyg som verkligen hjälpt mig enormt mycket!"
Ingela

Josefin har en förmåga att läsa och reflektera kring mina tankegångar, mina funderingar och mitt provprat på ett sätt som jag inte mött innan. Hon får mig att känna mig lugn, förstådd och inspirerad. Jag känner mig ofta fylld med energi efter samtalen, som att jag lärt mig något vackert och stort.”
Jenny