SOLSKENSYOGA - KÄNN DIN INRE SOL, 6 VECKOR
FREDAGAR 12:00-13:00

Solskensyoga - känn din inre sol med Sophie Espe

Kursen går just nu både online och på plats i studion, välkommen att vara med på det sätt som passar bäst för dig.

Vi hyllar sommaren och solen med en hel klass dedikerad till solhälsningar. Och till den kärlek och omtanke du ger din kropp genom rörelse! Vi upprepar samma solhälsning om och om igen, och fokuserar på att röra oss i takt med vårt andetag. Klassen avslutas med en skön stunds avslappning i savasana.

För vem?
Den här klassen passar både dig som van yogi och dig som är helt ny. Klassen är för dig som längtar efter rörelse, flöde och att ge din kropp kärlek genom fysiskt stärkande rörelser och en härlig stund på yogamattan.

TID
Fredagar 12:00-13:00, 6 tillfällen, kursstart 29 maj 2020 med Sophie Espe

ANMÄLAN 
Anmäl dig via mail >>

KURSPRIS
6 tillfällen, 1 230 kr

DROP IN-PRIS
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet här. Kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal till 12 personer ( i vanliga fall har vi maxantal 22), för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
För att minska risken för virusspridning ber vi dig just nu att ta med egen yogamatta och filt till studion. Om du inte har egen yogamatta, ta gärna med filt som du kan lägga över en matta du lånar på plats. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid kursen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online. Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM KURSLEDAREN
Sophie Espe
har undervisat yoga sedan 2016. Hon är utbildad inom hatha, hotyoga och vinyasa (200hr Yoga Alliance, Sattva Yoga) och har en överbyggnad i Surya Flow Yoga (50hr Yoga Alliance, Sattva Yoga). Hon är utbildad dansare på Contemporary Dance School Hamburg, 2011 och går just nu sista året på sin Master i Kommunikation och Performance Design på Roskilde universitet.
Sophie är ständigt sökande och nyfiken på livet, och följer de vägar som ger mening i ögonblicket och som är expanderande.
 Sophie är dansk och har bott I Malmö sedan 2016 med sin sambo och dotter.
“Yoga för mig är obetingad kärlek till mig själv, mina medmänniskor och till Moder Jord. Det är ett verktyg och en livsstil, som dagligen påminner mig om att jag behöver stanna upp, släppa taget, och andas djupt och lugnt. Jag mår bra i rörelse och är fascinerad av kroppens oändliga visdom. Tidigare rörde jag kroppen för att undvika att vara i kontakt mig själv. Nu rör jag kroppen for att komma närmare mig själv."