SNÄLL GRAVIDYOGA - LUGN & STYRKA
ONSDAGAR 15:45 - 17:00

Snäll Gravidyoga - Lugn & styrka med gravidyogalärare Tilda Sonesson

Varmt välkommen till en gravidyogakurs där du får träna på avslappning, självomsorg och får möjlighet att förbereda dig inför födseln av ditt barn. 


I den här kursen stärker vi våra kroppar rent fysiskt, och tränar även mentalt fokus, andning och verktyg att använda oss av under födseln.  Vi gör även många lugna och snälla övningar med stort tillåtande till dig där du är just nu.

Yogan blir en  lugn stund med möjlighet att blicka inåt och möta barnet därinne. Det blir också ett sätt att börja blicka framåt och förbereda dig inför ditt fortsatta föräldraskap.


För vem? 

Du är välkommen på denna klass under hela graviditeten oavsett om du har tidigare erfarenheter av yoga eller inte. Om du har några graviditetskomplikationer och är osäker på om detta är rätt för dig så är du välkommen att kontakta oss före anmälan så diskuterar vi och kommer fram till en lösning för dig.

Om yogaläraren
Tilda är kurator, samtalsterapeut och yogalärare, och har bland annat gått Infinite Holistic Mama Gravidyogalärarutbildning. Tildas ambition är att använda yogan som ett holistiskt verktyg för ett bättre liv. Hon kombinerar gärna vilsamma asanas med sköna flöden, och har ofta inslag av meditation och massage i sina klasser. Tildas yoga är mjuk och intuitiv.

TID
Onsdagar kl 15:45-17:00, 6 tillfällen
kursstart 12 januari 2022
med Tilda Sonesson


ANMÄLAN
Boka plats till kursen i STUDION som startar 12/1 2022 >>
Boka plats till kursen ONLINE som startar 12/1 2022 >>

PRIS
1 230 kronor för 6 tillfällen

FÖRKUNSKAP
Inga förkunskaper behövs. Den här kursen passar lika bra för dig som är helt ny på yoga, som dig som har yogat länge. Även du som inte är gravid just nu men önskar bli gravid är välkommen att gå denna kurs eller komma på enstaka klasser.

NÄR I GRAVIDITETEN KAN JAG BÖRJA?
Du är välkommen när du själv känner att du vill komma. Yogan är anpassad för att kunna vara med dig från start i graviditeten och hela vägen fram till förlossningen. En del kommer i vecka 8, och andra i vecka 35. Välkommen är du vill. Du som även praktiserar annan yoga lär dig hur du kan justera positionerna så att de fungerar för dig under olika stadier av graviditeten.

INFÖR FÖRLOSSNING
Yogakursen förbereder dig både fysiskt och mentalt inför förlossningen. Du kan även fördjupa dessa kunskaper tillsammans med den eventuella partner eller stödperson du planerar att ha vid din sida under förlossningen genom att gå vår förlossningsförberedande workshop Redo att föda, läs mer här >>

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONA
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal för att kunna ha gott om plats mellan yogamattorna. Välj om du vill ha med egen yogamatta, eller lånar på plats. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila eller medverka vid kursen online. Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

RISKGRUPP COVID19
Folkhälsomyndigheten rekommenderar gravida som har en riskfaktor som t. ex. högt blodtryck, diabetes och fetma som kan öka risken att bli allvarligt sjuk att vara extra försiktiga och undvika smittorisk. Vi gör allt för att skapa en säker miljö i yogastudion med städrutiner och ökat fysiskt avstånd mellan yogamattorna och erbjuder även dig som är i riskgrupp att istället medverka på gravidkurs online  Läs Folkhälsomyndighetens rekommendationer för gravida här >>