SELF LOVE YOGA DELUXE, 16 VECKOR
O 17:30-19:00

Self Love Yoga Deluxe med Emma Fager Malmström

Kursen går just nu både online och på plats i studion, välkommen att vara med på det sätt som passar bäst för dig.

Boosta dig själv med kärleksfull yoga, avslappning och helande beröring fem torsdagskvällar i juni. Det här är klasser för dig som längtar efter egentid, lugn och vänlighet till kroppen och hela din varelse. Varmt välkommen till en varm och kärleksfull yogastund för dig!

Vad innehåller en klass?
• Mjukt inkännande yoga- och andningsövningar
• Rogivande meditationer för inre stillhet
• Guidade avslappningar till tonerna av helande klangspel eller dofterna av eteriska oljor

För vem?
Den här klassen passar både för dig som van yogi och dig som är helt ny. Klassen är för dig som längtar efter att ge omsorg och omtanke till kroppen och hela din varelse. Den passar dig som behöver mer lugn, vill varva ner och lyssna in till kroppens signaler.

TID
Torsdagar 17:30-21:00, 5 tillfällen, kursstart 28 maj 2020 med Emma Fager Malmström

ANMÄLAN 
Anmäl dig här >>

KURSPRIS
5 tillfällen, 1 025 kr

DROP IN-PRIS
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet här. Kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal till 12 personer ( i vanliga fall har vi maxantal 22), för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
För att minska risken för virusspridning ber vi dig just nu att ta med egen yogamatta och filt till studion. Om du inte har egen yogamatta, ta gärna med filt som du kan lägga över en matta du lånar på plats. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid kursen online.
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online. Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM KURSLEDAREN
Emma Fager Malmström
är yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Emmas klasser präglas av inkännande mjukhet, grundande rörelser, mjuka flöden och stilla positioner – för att du ska få möjlighet att rota dig, hitta in i kroppen och komma närmare dig själv och din inre kärna, att vara den du är. Drivkraften är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften som finns inuti. Emma är yogalärare sedan 2016, utbildad i Yoga för högkänsliga, tonårsyoga, yinyoga och poweryoga.