WEEKEND SPECIAL: SELF LOVE REIKI & RESTORATIVE YOGA
LÖRDAGAR 9:30-11:00, VÅREN 2019

Kursbeskrivning

Self Love Reiki Restorative WEEKEND SPECIAL!

Ge dig själv ett njutningarnas mini-retreat på en lördag! Vår populära måndagsklass får nu en syster: Self Love Reiki Restorative - Weekend Special.

Precis som på måndagskvällarna kan du under Weekend Special-klassen se fram emot 90 minuter av mjuka rörelser och djup avslappning i sköna restorativepositioner ackompanjerat av Reiki, självkärleksövningar, Yoga Nidra, klangmeditation och lyxmassage. Landa i dig själv och hitta tillbaka till din kropp, ditt flöde, ditt tempo, din intuition, din vilja och det som för DIG är lustfyllt i livet. Det speciella med lördagsklassen är att den blir ännu lite lyxigare och mjukare. Antalet platser är något färre vilket innebär mer plats och tid för dig som kommer.

Tillsammans minns vi hur det är att vara snarare än göra och flyttar fokus från huvudets surr till kroppens lugna visa röst. Genom mjuka minimalistiska yogarörelser närmar vi oss oss själva och minns hur det är att lyssna till och älska våra kroppar. Att gå från tankefylld till tankfull, från spänd till avspänd. I klassen kombineras mjuk yoga med övningar i självkärlek och lyxig massage. Allt för att hitta tillbaka till dig själv, hitta hem igen och skapa en djupare förståelse för din egen kropp och hela din varelse. Där bygger vi upp den inre kärleken till oss själva. Kärleken till dig. Du är värdefull, du är tillräcklig, du är fantastisk!

Omfamnad av bolster och filtar får du möjlighet att uppleva två sorters healing - både den som spontant uppstår i kroppen då lugn och ro råder och den som ges av läraren i form av Reiki. Varsamt läggs hennes händer på skiftande ställen på kroppen medan du befinner dig i olika Restorative-positioner, allt för att öka känslan av djup avslappning och återhämtning. Förnimmelsen av Reiki upplevs ofta som mjuk, varsam, varm eller kall, lugn eller lätt sprudlande men subtil. Ibland känns det mer, ibland mindre. Kombinationen Restorative och Reiki är kraftfull och transformerande. Kom ihåg att dricka mycket vatten och ge dig själv en lugn kväll efteråt - full av kärlek och omtanke till fantastiska dig.

Förkunskap & nivå
Kom som du är, inga förkunskaper behövs. Klassen är till för alla och du anpassar den efter din kropp och dagsform. Klassen är för dig som vill möta dig själv och fördjupa din inre kärlek. Vi gör lugn yoga med mjuka yogarörelser på mattan, Yin- och Restorative positioner, meditation, avslappning till klangskålar och klangspel och praktiska self-love övningar. Högsta positionen är hunden.

TID
Lördagar 9:30-11:00, 10 tillfällen med Lovisa Limseth

PRIS
Kurspris 1 950  kr.

ANMÄLAN 
Anmäl dig till kursen genom via mail.

DROP IN-PRIS
Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats här. 165 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 230 kr för drop in, eller köp ett kort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. Om du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar så har du din gång tillgodo att använda på någon annan av våra klasser under pågående termin. Yogamatta finns på plats att låna.

OM KURSLEDAREN
Lovisa Limseth är passionerad yogi och verksam inom konst- och teatervärlden, både som utövare och konstnär men framförallt som lärare. Hon har många års erfarenhet och utbildning inom yoga, meditation och Reiki och undervisar bland annat Yinyoga och Restorative Yoga, Hatha Yoga, Gravidyoga och Familjeyoga. Hennes yoga är mjuk, avslappnad och tillåtande och hon undervisar meditativt och intuitivt. Lovisa vill genom yogan skapa en harmonisk plats och en djupt transformerande stund av stillhet där du kan slappna av och öppna upp för din egen inneboende potential att leva fullt ut.

"Jag tror att det viktigaste man kan göra i livet är att skapa utrymme för livet att naturligt utveckla sig självt, både på yogamattan och ute i världen. Hur vi presterar är mindre viktigt än det vi tillåter hända. Vi har all den kraft vi behöver inom oss. Allt vi behöver göra är att ge oss själva chansen att öppna upp för denna inre rikedom. Yoga, meditation och alla former av kreativa uttryck är perfekta nycklar!”
Lovisa Limseth