15 VECKORS KURS I SELF LOVE: REIKI & RESTORATIVE YOGA
MÅNDAGAR 17:30-19:00, HÖSTEN 2018

Kursbeskrivning

Välkommen hem till dig! Self Love: Reiki Restorative Yoga är en klass för dig som längtar efter en riktig kärleksboost.

En varm och kärleksfull klass med inslag av meditation, Yoga Nidra, Reiki, självkärleksövningar, klangmeditation och lyxmassage. Tillsammans minns vi hur det är att vara snarare än att göra, och flyttar fokus från huvudets surr till kroppens lugna och visa röst. Genom mjuka och minimalistiska yogarörelser närmar vi oss oss själva och minns hur det är att lyssna till och älska våra kroppar. Vi går från tankefylld till tankfull och från spänd till avspänd. I klassen kombineras mjuk yoga med övningar i självkärlek och lyxig massage. Allt för att hitta tillbaka till dig själv, hitta hem igen och skapa en djupare förståelse för din egen kropp och hela din varelse. Där bygger vi upp den inre kärleken till oss själva. Kärleken till dig.

Vad innehåller en klass?
Omfamnad av bolster och filtar får du möjlighet att uppleva två sorters healing – både den som spontant uppstår i kroppen då lugn och ro råder och den som ges av läraren i form av Reiki. Varsamt läggs hennes händer på skiftande ställen på kroppen medan du befinner dig i olika Restorative-positioner, allt för att öka känslan av djup avslappning och återhämtning. Förnimmelsen av Reiki upplevs ofta som mjuk, varsam, varm eller kall, lugn eller lätt sprudlande men subtil. Ibland känns det mer, ibland mindre. Kombinationen Restorative Yoga och Reiki är kraftfull och transformerande. Kom ihåg att dricka mycket vatten och ge dig själv en lugn kväll efteråt – full av kärlek och omtanke till fantastiska dig.

Restorative Yoga
Restorative är en både mjuk och kraftfull yogaform, för dig som längtar efter djup och skön vila och återhämtning för kropp, sinne och själ. Vi använder sköna bolster, mjuka filtar och block för att anpassa positionerna så att vi kan stanna länge i dem, och sjunka djupt ner i avslappning till lärarens guidning.

Reiki
Reiki är en energibalanserande behandling som arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och som ger en djup och skön avslappning. Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder "universell" och ki, som betyder "livsenergi" och motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, och har tusenåriga rötter i bland annat Tibet.

Förkunskap & nivå
Kom som du är, inga förkunskaper behövs. Klassen är till för alla och du anpassar den efter din kropp och dagsform. Klassen är för dig som vill möta dig själv och fördjupa din inre kärlek. Vi gör lugn yoga med mjuka yogarörelser på mattan, Yin- och Restorative positioner, meditation, avslappning till klangskålar och klangspel och praktiska Self Love-övningar. Högsta positionen är hunden eller stående framåtfällning.

TID
Måndagar 17:30-19:00, 15 tillfällen, kursstart 3 sep 2018 med Lovisa Limseth

PRIS
Kurspris 2 730 kr.

ANMÄLAN 
Anmäl dig till kursen genom via mail.

DROP IN-PRIS
Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats här. 150 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 220 kr för drop in, eller köp ett kort.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. Om du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar så har du din gång tillgodo att använda på någon annan av våra klasser under terminen 2018. Yogamatta finns på plats att låna.

OM KURSLEDAREN
Lovisa Limseth är passionerad yogi och verksam inom konst- och teatervärlden, både som utövare och konstnär men framförallt som lärare. Hon har många års erfarenhet och utbildning inom yoga, meditation och Reiki och undervisar bland annat Yinyoga och Restorative Yoga, Hatha Yoga, Gravidyoga och Familjeyoga. Hennes yoga är mjuk, avslappnad och tillåtande och hon undervisar meditativt och intuitivt. Lovisa vill genom yogan skapa en harmonisk plats och en djupt tranformerande stund av stillhet där du kan slappna av och öppna upp för din egen inneboende potential att leva fullt ut.

"Jag tror att det viktigaste man kan göra i livet är att skapa utrymme för livet att naturligt utveckla sig självt, både på yogamattan och ute i världen. Hur vi presterar är mindre viktigt än det vi tillåter hända. Vi har all den kraft vi behöver inom oss. Allt vi behöver göra är att ge oss själva chansen att öppna upp för denna inre rikedom. Yoga, meditation och alla former av kreativa uttryck är perfekta nycklar!”
Lovisa Limseth