SKAPA DITT STÖRSTA LIV, KURS 8 VECKOR
ONSDAGAR 17:30-19:00, VÅREN 2019

Kursbeskrivning
Kursen och klassen riktar sig till dig som längtar efter att skapa ditt största liv!

Skapa ditt största liv är precis som det låter. Denna kurs är för dig som längtar efter förändring, liten som stor, men som känner att du inte riktigt kommer dit. Du som längtar och drömmer, men det känns som att det alltid kommer något annat i vägen.

Ditt liv och välmående grundar sig i relationen du har till dig själv. I Self Care Circle får du möjlighet att ta hand om din närmaste relation, den med dig själv. Vi gör meditationer för att komma i kontakt med oss själva på nya sätt, och går in i vägledning och delning med reflekterande frågor.

I den här klassen går vi från tanke till handling, och börjar skapa det vi längtar efter i våra liv, bland annat med hjälp av skrivövningar och skapande av kraftfulla intentioner och ceremonier.

Om Self Care Circle - Skapa ditt största liv
Genom att dyka djupare i vad vi vill och önskar oss för oss själva kan vi också titta på vad som blockerar det från att ske. Och med hjälp av skriv- och ritövningar, meditationer, yoga, andning, frågeställningar, visualiseringar, ritualer och ceremonier guidar Magdalena oss igenom en resa in och genom dig själv, och som speglar sig i ditt liv. Med konkreta verktyg och medel arbetar vi oss igenom åtta olika teman för att skapa ditt största liv!

Ta med anteckningsbok!

Tema för klasserna, med (reservation för eventuella ändringar):

• Rituals & journaling – skapa utrymme för dig
• Yoga & breath – kontakten med dig själv
• Energetic healing & meditation – tillåta läkning att ske och börja lyssna inåt
• A heart to heart conversation – låt hjärtat leda
• Creativity & expression – våga uttrycka dig i din sanning
• Intuition & guidance – about your senses: ta emot vägledning
• Set your intentions – aktiva medvetna val
• Explore your path – visioner och affirmationer

Vad innehåller en klass i Self Care Circle - Skapa ditt största liv?
Varje klass är olik den andra, och hålls enligt ett tema (se ovan). Du kan välja att gå en enskild klass eller som en 8-veckors kurs.

Vi kombinerar mjuka yogarörelser, andningsövningar, medial vägledning, coachande samtal, healing och meditationer. Du är med på det som du känner dig okej med. Gruppen byggs på tillit, ärlighet och sekretess, så allting som sägs och skapas i gruppen, stannar mellan oss.

TID
Onsdagar 17:30-19:00, 8 tillfällen, start 9 jan 2019 med Magdalena Kuchcinska

PRIS
1 560 kr

ANMÄLAN
Anmäl dig till kursen via mail.

DROP IN-PRIS
165 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 230 kr för drop in, eller köp ett kort.  

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs, kom som du är!

OM KURSLEDAREN
Magdalena Kuchcinsk har själv gått igenom en själslig och personlig resa från att leva ett liv baserat på någon annans sanning, till att helt ha skapat en livssituation och vardag utefter sin egen sanning och längtan. Detta har Magdalena gjort med hjälp av de verktyg, övningar och medel som hon nu lär ut och delar med sig av, så att andra också ska hitta till sin sanning och sitt största liv!

Idag är Magdalena Kuchcinska certifierad Yogalärare inom Hatha, Vinyasa, Yin, Barnyoga och Birthyoga, Holistic Life Coach & Karuna Reiki Master enligt Holy Fire II. Magdalena arbetar på heltid som yogalärare, reiki healer och spirituell vägledare, både i grupp och individuella sessioner. Med sin öppenhet och engagemang når Magdalena ända fram, och delar med sig av erfarenhet, lärdomar och kunskap. Magdalena arbetar även medialt och kombinerar det i sina klasser och behandlingar.