ACCESS BARS OCH SAMTALSTERAPI FÖR GRAVIDA & NYBLIVNA MAMMOR

ACCESS BARS
Minns du när du senast var fullständigt avslappnad, ompysslad och omhändertagen? Eller har det gått lite för lång tid sedan du tog emot läkning, omsorg och vänlighet utan några värderingar om dig själv och din kropp?

Behandlingstekniken Access Bars är djupt avslappnande och utrensande energibehandling. Den innebär att 32 olika punkter (Bars) på huvudet och ansiktet får en lätt och mjuk beröring. Punkterna kan ses som hållare som binder tankar, känslor och idéer. Områden som det rör är t ex glädje, medvetenhet, läkning, lugn, åldrande, tid, kontroll, pengar, kreativitet, kroppen, sexualitet. De i sin tur skapar åsikter och dömande som inte tillåter dig att vara fri i livet.

SAMTALSTERAPI
Vid ett samtal utgår vi ifrån dig precis där du befinner dig idag. Det här är din stund att helt fokusera på dig och vad du behöver just nu – och inget ämne är för stort eller för litet för att komma upp till ytan. Du är välkommen precis som du är och tillsammans medvetandegör vi det som behöver komma upp och ut, och som i sin tur bidrar till ökad förståelse till din livssituation och medför ett ökat välmående.


KAN HANTERAS MED SAMTALSTERAPI ELLER ACCESS BARS
Stress, psykisk ohälsa, rädslor, oro, ilska, sorg, maklöshet, hopplöshet och förtvivlan, nedstämdhet och depression, förvirring och "rörighet", trauman, relationsproblematik, tyngd och trötthet, högkänslighet, ångest (även panikångest), låg självkänsla, ätstörningar, psykosomatiska  besvär, kroppsliga symtom.

TERAPEUTEN
Kristin Montagu-Evans är terapeut specialiserad inom tanke- och känslohantering och har många års erfarenhet av att jobba med vägledning, förändringsprocesser och personlig utveckling.

Kristins sätt att vägleda beskrivs som spot on där hon professionellt och intuitivt hittar rätt in till kärnan. Genom kraftfulla metoder guidas du in till din sanning och väl där kan också förändringsarbetet ta vid.

Kristin är även coach och stödperson för unga tjejer, och brinner för att ge unga tillgång till verktyg och redskap för känslohantering både via individuella sessioner och i grupp. Hon undervisar också i känslohantering för högkänsliga vid ”Yogaretreat Österlen” tillsammans med Ina Elverljung och Malin Sandell.

Läs mer om Kristin

Boka
MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43 eller via telefon

PRISER OCH ANDRA FRÅGOR
Kontakta Kristin 0706-94 84 02, kristin@infiniteyoga.se

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>
Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering. Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.