SAMTALSTERAPI FÖR GRAVIDA & NYBLIVNA MAMMOR

I den omvälvande process som en graviditet, förlossning och första tiden med ett barn innebär är det vanligt att många tankar och känslor kommer upp till ytan. Både sådana som relaterar till den process du just nu går igenom, och andra tankar och känslor som relaterar till något i ditt förflutna eller ett annat plan i ditt liv.

Vid ett samtal utgår vi ifrån dig  precis där du befinner dig just nu. Det här är din stund att helt fokusera på dig och vad du behöver just nu – och inget ämne är för stort eller för litet för att komma upp till ytan. Du är välkommen precis som du är och tillsammans medvetandegör vi det som behöver komma upp och ut, och som i sin tur bidrar till ökad förståelse till din livssistuation och medför ett ökat välmående.

Under livet har vi väldigt lätt för att plocka på oss idéer, tankar och känslor som får oss att känna oss begränsade. Hur skulle det vara att släppa taget om allt det som inte tillhör dig? När vi har en ökad förståelse för oss själva har vi också lättare att göra medvetna val och bryta de mönster och vanor som inte längre genererar någonting för oss.

KAN HANTERAS MED SAMTALSTERAPI
Stress, psykisk ohälsa, rädslor, oro, ilska, sorg, maklöshet, hopplöshet och förtvivlan, nedstämdhet och depression, förvirring och "rörighet", trauman, relationsproblematik, tyngd och trötthet, högkänslighet, ångest (även panikångest), låg självkänsla, ätstörningar, psykosomatiska  besvär, kroppsliga symtom.

TERAPEUTEN
Kristin Montagu-Evans är terapeut specialiserad inom tanke- och känslohantering och har många års erfarenhet av att jobba med vägledning, förändringsprocesser och personlig utveckling.

Kristins sätt att vägleda beskrivs som spot on där hon professionellt och intuitivt hittar rätt in till kärnan. Genom kraftfulla metoder guidas du in till din sanning och väl där kan också förändringsarbetet ta vid.

Kristin är även coach och stödperson för unga tjejer, och brinner för att ge unga tillgång till verktyg och redskap för känslohantering både via individuella sessioner och i grupp. Hon undervisar också i känslohantering för högkänsliga vid ”Yogaretreat Österlen” tillsammans med Ina Elverljung och Malin Sandell.

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43 eller via telefon

PRISER OCH ANDRA FRÅGOR
Kontakta Kristin 0706-94 84 02, kristin@infiniteyoga.se

Sagt om

Boka

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter. >>

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering. Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.