YINYOGARETREAT MED SOUNDHEALING OCH MEDITATION
SÖNDAG 27 MARS 2022

Yinyogaretreat med soundhealing och meditation

Under en dag kommer vi att fördjupa oss i yinyoga, meditation och låta vibrationer och toner av kristallskålar få läka och hela oss. Vi kommer att utforska tankar och känslor, få en förståelse om hur det ”vandrande sinnet” påverkar oss.

Vårt fokus i yinyoga ligger i höfter, rygg, axlar och mage. Vi tillåter oss att vila i varje ställning då våra meridianer kan stimuleras och vi slappnar av i kroppen och tar emot djup läkning.Om Filippa Widell Basovic

Filippa som håller i retreat är utbildad yoga- och meditationslärare. Hon har erfarenhet av att hålla retreat och workshops. Hennes sätt att undervisa är inkännande med stor närvaro, tillåtande och med ett djup i sina klasser. Då hon inte undervisar i yoga jobbar hon som holistisk coach och Reiki healing och möter klienter.


”För mig har yogan och meditation blivit ett sätt att leva, tänka och vara. Att få möta livet och påminna mig om att just nu är det denna stund som gäller, och sen nästa…”


Tidigare deltagare sagt om retreat och lärare.

”Retreatet har fått mig att känna stor tacksamhet för mycket i mitt liv. Jag har också fått insikt på saker jag vill förbättra. Detta lärde mig vikten av att vila och återhämtning”
Susann


”Det lugn och den stillhet som jag fick vara del av på Filippas retreat kan varmt rekommenderas till alla som behöver en paus i vardagen och ägna sig själv kärlek. Tack!"
Christina


”Filippa skapar verkligen en fin, inkännande, varm och trygg atmosfär. Tacksam glad och har fått återhämtning och kraft. TackTID

Söndag 27 mars kl 9.30-17


PRIS

I studion: 1200 kr 
Online: 700 kr

Du som har Årskort på Infinite Yoga har 10% rabatt på retreatet.


BOKA PLATS

Maila till info@holisticyoga.se för att boka din plats i studion eller online

Anmälan är bindande. Behöver du avboka din plats kan beloppet omvandlas till värdekort att använda på Infinites yogaklasser, retreats och terapi.

LUNCH

Under lunchpausen på söndagen finns möjlighet att ta med egen lunch eller köpa med sig från en av de närliggande restaurangerna. Observera att det inte är möjligt att värma mat på studion.


FÖR VEM?
Du behöver inte ha några förkunskaper om yoga eller meditation för att delta i retreatet.