VINTERMAGI - ETT HEMMARETREAT ONLINE 
SÖNDAG 9 JANUARI 2022

Hur skulle det vara att starta det nya året med att ge dig själv en dag helt för dig? Varmt välkommen på ett magiskt gnistrande yogaretreat, hemma hos dig!

Infinite Yogas lärare samskapar en heldag med 8 livesända yoga- och meditationsklasser där du har möjlighet att verkligen lyssna på och ta hand om dig, och bjuda in transformation och nystart inom de områden du önskar under 2022! Du är med online från ditt eget hem, och vi skapar tillsammans utrymme att möta både oss själva och varandra i yoga, meditation och ceremoni. 

Vi varvar under dagen vila och reflektion med flöde och skapande, så att du kan få ge dig själv omsorg och kärlek på många plan, och möta det nya året med nytt ljus och kraft. 

Det här är ett heldagsretreat för dig som:
• Längtar efter en nystart 2022
• Vill ha tid helt för dig
• Vill guidas i både lugn och flödande yoga
• Vill meditera med olika tekniker
• Längtar efter omtanke och självkärlek
• Vill lyssna in och ta hand om dig
• Vill släppa taget om det du är klar med, för att kunna göra plats för det du längtar efter i livet

 

INNEHÅLL

Retreatdagen innehåller 8 livesända yoga- och meditationsklasser. Var med på alla för en djupgående resa, eller välj dina favoriter. Program för dagen kommer senare.


TID
Söndag 9 januari 2022, ca kl 8-19

PLATS
Retreatet livesänds via zoom, och du får en länk skickad till din mailadress en kvart före varje klass startar. 

INFORMATION & BOKNING

Pris och exakta tider samt program uppdateras inom kort. Om du vill ha mer information är du varmt välkommen att maila till emma@infiniteyoga.se 

Anmälan är bindande. Behöver du avboka din plats kan beloppet omvandlas till värdekort att använda på Infinites yogaklasser, retreats och terapi.

FÖRKUNSKAP

Ingen tidigare erfarenhet behövs, nybörjare liksom erfarna yogis välkomna.