EN MJUK & VILSAM SÖNDAGSEFTERMIDDAG
23 JANUARI KL 12-15

STILLA SÖNDAG

Njut av en återhämtande mjuk och vilsam söndagseftermiddag med Emma Fager Malmström.

Under tre timmar får kroppen och sinnet möjlighet att återhämta sig i stilla yinyoga och restorative yoga. Vi hyllar mellanrummen och hämtar kraft i pauserna.  En stund för kropp och själ att komma i kapp, hämta hem och helas. Vi följer andetagens lugna rytm och kroppens visa röst.  

Det här är en söndag för dig som behöver återhämtning och vill ge dig själv en paus och ett (re)treat med stilla yoga,  mjuka filtar, sköna bolster och en lång och härlig djupavslappning.

Emma Fager Malmström
 studiochef på Infinite Yoga och yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Emmas klasser präglas av inkännande mjukhet, grundande rörelser, mjuka flöden och stilla positioner – för att du ska få möjlighet att rota dig, hitta in i kroppen och komma närmare dig själv och din inre kärna, att vara den du är.
Emmas drivkraft är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften som finns inuti.


TID
Söndag 23 januari kl 12-15

PLATS
Det finns oändligt antal platser online och 5 platser i studion
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43

PRIS
I studion: 500 kr
Online: 250 kr
Du som har Årskort på Infinite Yoga har 10% rabatt 

BOKA PLATS
Maila till emma@infiniteyoga.se för att boka din plats.
Skriv om du vill vara med online eller i studion.

Anmälan är bindande. Behöver du avboka din plats kan beloppet omvandlas till värdekort att använda på Infinites yogaklasser, retreats och terapi.

FÖRKUNSKAP
Ingen tidigare erfarenhet behövs, nybörjare liksom erfarna yogis välkomna.