SKRIVRETREAT MED SOFIA SIVERTSDOTTER 

& INFINITE YOGA FREDAG 19 NOVEMBER 2021

"Tänk om livet vill oss väl” 

En avslappnande eftermiddag i vilans, kreativitetens och läkandets tecken. Vi samlas kring orden och låter dem vägleda oss till tryggare och mjukare platser inuti oss. Du får tid att gå djupare i de frågor som väntar på dina svar, du får tid i tystnad och gemenskap. Du får vägledda meditationer, tillåtande och lugn yinyoga och tankar för att leva ett ärligare och mer meningsfullt liv.   

Du behöver inga förkunskaper för kursen, kom som du är! Ta med dig papper och penna, samt mjuka och bekväma kläder. Yogamattor, bolster och filtar finns i studion. Lämna gärna telefonen hemma om du har möjlighet! <3

 

OM OSS:

Sofia Sivertsdotter är författare och har bland annat skrivit böckerna Ord för dagen, Tillitens väg, Älskad, Livnära och Strimmor av ljus. Hennes senaste bok Små tankar om livets stora frågor släpptes hösten 2021 och lyfter frågor om hur vi kan leva ett meningsfullt liv i stort och smått. Sofia arbetade tidigare i femton år som coach för kreatörer och artister och har hållit i många skrivkurser genom åren.

 

Emma Fager Malmström är studiochef och yogalärare på Infinite Yoga. Emma kommer att hålla i den avslutande yinyogan.

 

Infinite Yoga Malmö

är studion där du har möjlighet att landa i, ta hand om och vara fullt ut dig själv. Med fokus på yoga som självutveckling väver vi in verktyg för känslohantering i våra klasser, så att du varje gång du besöker oss får med dig nya insikter för växande och medvetenhet. 


TID

Fredagen den 19 november kl 14-19

PLATS
Välj om du vill delta i studion (18 platser) eller online via zoom. 
Studion Infinite Yoga Malmö, finns på Gustav Adolfs torg 43

PRIS

980 kr i studion, 490 kr online 
Betalas via faktura


BOKNING:

emma@infiniteyoga.se


Anmälan är bindande. Behöver du avboka din plats kan beloppet omvandlas till värdekort att använda på Infinites yogaklasser, retreats och terapi (online eller i studion i Malmö).