SELF LOVE RETREAT PÅ STUDION, SÖNDAG 31 OKTOBER 2021

SELF LOVE RETREAT 31 oktober 2021
Med Kristin Montagu-Evans och Emma Fager Malmström

Hur skulle det vara att ge dig själv det där lilla extra? 

Hur skulle det vara att ta emot en dag helt för dig, en dag att lyssna inåt och ta hand om DIG?


Dagen då vi går över till vintertid möts vi för ett ett kärleksfullt yogaretreat på temat SELF LOVE. Det här är en dag för dig att landa in bland lena filtar, mjuk yoga, varm och inkännande vägledning, läkande beröring, reflekterande skrivövningar och djupgående vila. Under retreatet delar Emma och Kristin med sig av sina vackraste dikter, sina mest läkande sånger till shamansk trumma, sina favorityogapositioner och meditationer. Under dagen finns också möjlighet att ta emot läkande beröring under klasserna.


mjuk och djupgående yoga | meditation | yinyoga | läkande sånger | shamansk trumma | journaling | läkande beröring | dikter & ord för själen | healing


Detta är ett retreat för dig som

• Längtar efter omtanke och självkärlek

• Vill lyssna in och ta hand om dig

• Vill mötas i gemenskap

• Längtar efter djupavslappning och omsorg för själen

• Vill ge dig själv ett riktigt treat!FÖRKUNSKAP

Ingen tidigare erfarenhet behövs, nybörjare liksom erfarna yogis välkomna.


FEEDBACK FRÅN TIDIGARE RETREATDELTAGARE:

"En transformerande helg, tack för ALLT ni delat med er av och inspirerat mig till"

"Jag har fått upp ögonen för helt nya perspektiv efter den här helgen och längtar efter att få ge mig ut i "riktiga världen" och använda redskapen"

"Jag är så glad att jag tryckte på knappen "läs mer" när jag såg annonsen på Facebook. Jag kände på mig att det skulle bli en skön helg men hade aldrig kunnat ana att det skulle kännas så här livsomvälvande och att det skulle bli en så djupgående resa. Jag har fått nya perspektiv och är fylld med så mycket ny energi och iver över att fortsätta skapa mitt största liv"

TID

Söndag 31 okt 2021 kl 10-16


PRIS

1050 kr om du bokar före 15 oktober, därefter 1200 kr.
Du som har Årskort på Infinite Yoga har 10% rabatt på retreatet.


BOKA PLATS

Maila till emma@infiniteyoga.se för att boka din plats. 
Det finns 18 platser till retreatet som hålls exklusivt i studion Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43

Anmälan är bindande. Behöver du avboka din plats kan beloppet omvandlas till värdekort att använda på Infinites yogaklasser, retreats och terapi. 

LUNCH

Under lunchpausen finns möjlighet att ta med egen lunch eller köpa med sig från en av de närliggande restaurangerna. Observera att det inte är möjligt att värma mat på studion.


OM RETREATLEDARNA
Kristin Montagu-Evans
 är terapeut specialiserad inom tanke- och känslohantering och har många års erfarenhet av att jobba med vägledning, förändringsprocesser och personlig utveckling. Kristin har undervisat i känslohantering för högkänsliga vid Infinite Retreat Österlen tillsammans med Ina Elverljung och Malin Sandell.  Kristin är även professionell sångerska och håller workshops, masterclasses och privatlektioner med fokus på självutveckling och växande med sång som ett av många utvecklande verktyg.
”För mig är sången helande och närande. Genom sjungandet öppnar vi upp för att komma utanför våra skal och sänka våra garder. En nakenhet och sårbarhet i sin allra vackraste form.”

Emma Fager Malmström
 studiochef på Infinite Yoga och yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Emmas klasser präglas av inkännande mjukhet, grundande rörelser, mjuka flöden och stilla positioner – för att du ska få möjlighet att rota dig, hitta in i kroppen och komma närmare dig själv och din inre kärna, att vara den du är.
Emmas drivkraft är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften som finns inuti.