SELF LOVE RETREAT - ETT KÄRLEKSFULLT YOGARETREAT

SELF LOVE RETREAT - ett kärleksfullt helgretreat 27 och 28 november 

Njut av en återhämtande, mjuk och vilsam helg med Infinite Yoga. du väljer själv om du är med på retreatet hemifrån, live via zoom, eller på plats i studion i Malmö. Kanske ger du dig själv en lyxig helg med övernattning på hotell, och skapar en återhämtande och kärleksfull helg för dig själv!

Under det här retreatet får kroppen och sinnet möjlighet att återhämta sig i mjuka böljande rörelser, stilla yinyoga och restorative yoga. Vi varvar yoga med reflekterande skrivövningar, meditationer och djupgående guidad avslappning och vila.

Den här helgen är en möjlighet att hitta inspiration och fylla på dig med det som du saknar eller längtar efter. En helg för kropp och själ att komma i kapp, hämta hem och helas.


Retreatet är för dig som:

• Längtar efter att ta emot omtanke och självkärlek

• Behöver återhämtning

• Vill ge dig själv omhändertagande och vila

• Vill hitta ny inspirationEmma Fager Malmström är yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Emmas klasser präglas av inkännande mjukhet, grundande rörelser, mjuka flöden och stilla positioner – för att du ska få möjlighet att rota dig, hitta in i kroppen och komma närmare dig själv och din inre kärna, att vara den du är.
Emmas drivkraft är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften och stillheten som finns inuti.

Om retreatet

TID
Lördag 27 november kl 14-17
och söndag 28 november kl 9-15

PRIS
I studion: 1 600 kr
Online: 1 200 kr
d
u som har årskort på Infinite yoga har 10% rabatt 

PLATS
15 platser i studion, och 15 platser online.
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43

Lunchpaus 12-12.45 på söndagen. 

Under lunchpausen finns möjlighet att ta med egen lunch eller köpa med sig från en av de närliggande restaurangerna. Observera att det inte är möjligt att värma mat på studion.BOKA PLATS
Boka din plats i studion här >>
Maila emma@infiniteyoga.se för att boka plats online


Anmälan är bindande. Behöver du avboka din plats kan beloppet omvandlas till värdekort att använda på Infinites yogaklasser, retreats och terapi.