NYÅRSRETREAT - SKAPA DITT 2023

NYÅRSRETREAT: SKAPA DITT 2023


Fredag 6 januari 2023 med Emma Fager Malmström

& Johanna Lindberg Lanz


Vill du välkomna ett nytt år och känna in och skapa din egen riktning in i 2023? Då är du välkommen till Infinite Yogas nyårsretreat. Ett heldagsretreat med yoga, meditation och intention, för dig som vill tacka för det som varit, och bjuda in det du vill se växa i ditt liv nu.

Här får du möjlighet att ta emot vila och återhämtning, här får du utrymme för reflektion och möjlighet att i ord och bild sätta en klar intention för 2023.


Innehåll:

  • Lugn och återhämtande yoga

  • Rörelser för kreativitet och flöde

  • Meditation för att sätta din riktning

  • Skapandeworkshop: Skapa en moodboard/bildcollage för året du inleder nu!

  • Mjuk vila till Yoga Nidra för att sätta din San Kalpa - en kristallklar intention


Emma Fager Malmström är yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Emmas klasser präglas av inkännande mjukhet, grundande rörelser, mjuka flöden och stilla positioner – för att du ska få möjlighet att rota dig, hitta in i kroppen och komma närmare dig själv och din inre kärna, att vara den du är.
Emmas drivkraft är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften och stillheten som finns inuti.Johanna Lindberg 
är yogalärare med inriktning på yoga som hjälper dig att komma i kontakt med din inre rytm och ditt inre ljus. Johanna undervisar klasser för gravida och nyblivna mammor, samt klasser med stora inslag av guidad djupavslappning och meditation. Hon är yogalärare utbildad inom klassisk yoga, MediYoga och Yoni Shakti Well Woman Yoga Therapy.

Yogan Johanna undervisar är inkännande och rik på visdom, helande yogapositioner, lugna flöden och energigivande andningsövningar.

Om retreatet

TID
Fredag 6 januari 2023 (röd dag) kl 9.00-16.00


PRIS
I studion: 1 200 kr
Online: 800 kr
Du som har årskort på Infinite Yoga får 10% rabatt 

PLATS
15 platser i studion, och 15 platser online.
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43

Lunchpaus 12.00-12.45

Under lunchpausen finns möjlighet att ta med egen lunch eller köpa med sig från en av de närliggande restaurangerna. Observera att det inte är möjligt att värma mat på studion.BOKA
Boka din plats i studion här >>
Maila johanna@infiniteyoga.se för att boka plats online

Anmälan är bindande. Behöver du avboka din plats kan beloppet omvandlas till värdekort att använda på Infinites yogaklasser, retreats och terapi.


FRÅGOR

johanna@infiniteyoga.se