SPIRANDE RETREAT ONLINE MED YOGA, DANS OCH MEDITATION

SÖNDAG 11 APRIL 2021

SPIRANDE VÅRYOGA-RETREAT 

ETT HEMMARETREAT ONLINE MED INFINITE YOGA

SÖNDAG 11 APRIL 2021


Varmt välkommen på ett upplyftande, unikt och mysigt yogaretreat, hemma hos dig!


Våren knackar på dörren och ljuset är på infart. Det vill vi fira med en energiboost tillsammans med DIG!


Infinite Yogas lärare bjuder in dig till en heldag med 4 livesända yoga-, dans- och meditationsklasser, där du har möjlighet att verkligen lyssna på och ta hand om dig. Här kan du låta kroppen få röra sig fritt på det vis som känns rätt för dig och bli vägledd av Infinites trygga lärare.


Du är med online från ditt eget hem, och vi skapar tillsammans utrymme att möta båda oss själva och varandra i yoga, dans och meditation.


Vi varvar under dagen energipåfyllande flöde genom yoga och dans med vila och reflektion, så att du kan få ge dig själv omsorg, kärlek och en energiboost på många plan. Kom på egen hand, eller bjud med en vän, partner eller någon annan som också skulle må bra av en skön yogadag.


Det här är ett dagsretreat för dig som:

  • Längtar efter mer energi och tid och utrymme helt för dig
  • Vill röra på kroppen genom dans och mjukgörande yoga.
  • Vill känna ditt inre lugn
  • Längtar efter omtanke och självkärlek
  • Vill yoga och ta hand om din kropp
  • Vill uppleva skön djupavslappning & vila


SÖNDAG 11 APRIL 2021

Retreatdagen innehåller 4 livesända yoga- , dans och meditationsklasser. Var med på alla för en djupgående resa, eller välj dina favoriter:


10:00-11:00 Öppningsceremoni med mjuk yoga & dikter med Bahareh

11:30-12:30 Transformation & Flöde - Vinyasa Flow med Anneli

Paus

14:30-16:00 Infinite Dance Party med Gloriana & Teres

16:30-18:00 Lyxyoga med Karin Sjönnemo


Varmt välkommen!


FEEDBACK FRÅN TIDIGARE RETREATDELTAGARE:

"En transformerande helg, tack för ALLT ni delat med er av och inspirerat mig till"

"Jag har fått upp ögonen för helt nya perspektiv efter den här helgen och längtar efter att få ge mig ut i "riktiga världen" och använda redskapen"

"Jag är så glad att jag tryckte på knappen "läs mer" när jag såg annonsen på Facebook. Jag kände på mig att det skulle bli en skön helg men hade aldrig kunnat ana att det skulle kännas så här livsomvälvande och att det skulle bli en så djupgående resa. Jag har fått nya perspektiv och är fylld med så mycket ny energi och iver över att fortsätta skapa mitt största liv"

TID
Söndag 11 april 2021 kl 10:00-18:00

PRIS
390 kr för hela retreatdagen!
Du som har Årskort på Infinite Yoga går fritt.

BONUS! Du som går retreatet får FRI TILLGÅNG till yoga online på Infinite Yoga den 12-17 april 2021, samt en rabatt på 20% på valfritt yogakort som du köper eller beställer senast fredag 17 april 2021. Läs om våra yogakort här

Din bonus aktiveras på din personliga profil efter retreatet!KÖP BILJETT
Köp biljett här >>
Du bokar dig efter köp på egen hand till de klasser du önskar under söndagen den 11 april. Du är välkommen på alla fyra klasserna som ingår i retreatet, eller dina egna utvalda favoriter.  Kortet är sedan giltigt på alla onlineklasser i Infinite schema fram till 17 april.


PLATS
ONLINE, yogaklasserna livesänds på Zoom. Du får en länk per mail (och sms om du anger ditt telefonnr i din bokningsprofil) 15 min före klassen startar.

FÖRKUNSKAP
Ingen tidigare erfarenhet behövs, nybörjare liksom erfarna yogis välkomna. Passar även högkänsliga.

INGÅR
Yoga, meditation och workshops

FRÅGOR & MER INFO
kristin@infiniteyoga.se


OM KURSLEDARNA

Bahareh Azari har gått Infinite Yogas 1-åriga yogalärarutbildning med fokus på känslohantering samt Infinite Holistic Mama Gravidyogalärarutbildning. Bahareh hittade yogan efter att ha levt med smärta i kroppen en lång tid utan att ha kunna få tillräckligt med hjälp från den traditionella vården. Genom yogan och dess verktyg förstod hon att smärtan inte bara var fysisk utan även psykisk och kopplad till tankar och känslor. Med yogans hjälp fick hon verktyg att förstå och hantera både sin fysiska och sin psykiska smärta. Yogan har blivit till en viktig stund, i lugn och ro, där allting bara får vara som det är. Bahareh undervisar lugna klasser med stort fokus på stillhet, återhämtning och känslomedvetenhet, samt gravidyoga och mamma baby-yoga.

Efter flera års ofrivillig barnlöshet och flera IVF-försök blev Bahareh gravid på naturlig väg, vilket hon själv tror har mycket med yogan att göra.

"Yogan gav mig under denna tid en trygghet och en styrka att fortsätta lita på min kropp. Yogan är magisk och den är som min räddare i nöden, vilket redan har visat sig två gånger först med smärtan och sedan med graviditeten."Anneli Wisén är certifierad yogalärare i Vinyasa, Hatha, Ashtanga och Restorative yoga. Hon håller yogalärarutbildningar i Restorative Yoga och Vinyasa Yoga as a Healing Art, och har bott och undervisat på flera platser i världen, bland annat i Spanien, Malta och Bali. I Annelis klasser guidas du till din sanna och unika kärna, där transformation och aktivering av din egen inre läkande kraft kan ske.
Anneli är Reiki Master terapeut och utbildare, Breathwork facilitator och Holistic Life Coach. Hon håller shamanska gudinne-retreats, healing circles, månceremonier och erbjuder readings i Shamansk Astrologi. På Infinite kan du boka sessioner med Anneli i Reiki, Breathwork, life coaching, regressionshealing och privata yogaklasser. "Jag ser all form av yoga som ett helande verktyg, och det vackraste sätt att hitta tillbaka till vår sanna natur som människa. Där inom oss väntar en oändlig rikedom på att bli återupptäckt och återuppväckt!"

Gloriana Åsasdotter är yogalärare med många års erfarenhet av yoga och meditation. Hon är utbildad Reiki terapeut i Usui Holy Fire l & ll. Hon har stor passion för att förmedla yoga och rörelseglädje som ett verktyg för självläkning. Gloriana är danslärare från början och håller klasser för både vuxna och barn. Hon är även sångerska och interagerar dagligen mantrasång i sin vardag.

Efter en allvarlig olycka som Gloriana var med om fördjupade hon sin egen praktik. Trots bristande hopp från läkarna så lyckades hon läka sin kropp med hjälp av yogan, meditationen, frigörande dans och mantrasång. Hon har efter det deltagit på flera mindfulness- och Vipassana kurser. Hennes vision är att förmedla denna kunskap och erfarenhet till andra, och att ge space för dig att läka hela dig. Glorianas klasser kännetecknas av en varm expansiv energi där alla känslor får plats och transformation får att äga rum.


Teres Arvidsson är en inspirerande, kunnig och entusiasmerande yogalärare, hälsocoach och nätverkare.  Hon har utövat yoga och intresserat sig för den ayurvediska läran sedan slutet av 90-talet och har alltid trott på att människan har en självläkande kraft, så länge vi lär oss att lyssna in till kroppen och ge den det den behöver.

Teres har dansat sedan hon var 8 år och har valt att hålla dansen som en njutning. Hennes senaste passion är dansformen Gaga, som får dig att bli medveten och komma i kontakt med ditt yttre och inre samtidigt som du leker med dina sinnen och din fantasi. Teres yogaklasser genomsyras av hennes genuina värme och hennes självklara sätt att se och känna in varje människa i rummet. Teres följer sin intuition i stunden i sin undervisning, och hennes klasser har ofta naturliga inslag av dans och fri härlig rörelse.


Karin Sjönnemo är diplomerad samtalsterapeut och yogalärare,
specialiserad inom högkänslighet. Som yogalärare och samtalsterapeut vill hon bidra till en värld av mer medvetenhet, där vi lyssnar mer till oss själva och till varandra, där vi vågar vara sårbara och ärliga. För att det ska vara möjligt ser Karin att vi behöver skapa mer tillåtande - till oss själva, våra kroppar, våra känslor och till varandra, gå bortom dömande och drama och istället börja välja det som fungerar för oss. Vad mer är möjligt att skapa då?
"Att få arbeta med både yoga och samtalsterapi gör mig innerligt glad och tacksam - att få bidra till människor, få finnas som ett stöd, ett bollplank, en inspiration och en lyssnande medmänniska. Efter utbrändhet blev yogan mitt sätt att bygga upp kroppen igen, stärka självtilliten och hitta ett lugnt och tillåtande space, något jag älskar att få skapa för deltagarna i mina yogaklasser."